iPhone Screenshots

Description

In Startrekenen VR kun je oefenen met rekenen in een realistische 3D-wereld. Je oefent met het schatten van maten en afstanden en met het oriënteren in de ruimte. Startrekenen VR bevat momenteel twee games. Binnenkort verschijnen meer nieuwe games.

Virtual reality brengt onderwerpen uit het rekendomein Meten en meetkunde dichterbij dan ze in een boek of een video kunnen zijn. Uitstapjes buiten het klaslokaal zijn leuk en leerzaam, maar kunnen vaak niet in een lesuur worden gedaan. Met virtual reality hoef je voor een excursie alleen nog maar je VR-bril op te zetten.

Uitgeverij Deviant
Uitgeverij Deviant ontwikkelt toegankelijke en afwisselende leermiddelen voor het mbo, het voortgezet onderwijs en het praktijkonderwijs. Bij de ontwikkeling van onze leermiddelen gaan we uit van de nieuwste didactische inzichten en spelen we in op actuele ontwikkelingen en behoeftes binnen het onderwijs.

Startrekenen VR sluit aan bij de methode Startrekenen van Uitgeverij Deviant. Er is één game gratis beschikbaar. Voor toegang tot alle games is een licentie nodig. Kijk voor meer informatie op www.uitgeverij-deviant.nl.

What's New

Version 1.71 138

vastloper bij opstarten opgelost.

Information

Seller
Uitgeverij Deviant bv
Size
153.3 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Uitgeverij Deviant B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like