iPhone Screenshots

Description

Last ned gratis app fra Eger Skin Clinic og motta VIP-fordeler!

Du finner oss midt i Oslo sentrum og vi etter fokus på behandlinger som virkelig gjør en forskjell! Du skal føle at du får den optimale behandling når du er kunde hos oss. Det handler verken om store omlegginger i din daglige rutine eller å gjøre deg til en annen enn du er. Derimot handler det om å være tilfreds med seg selv og glad for sitt utseende. Du er velkommen til en rolig sone hvor små og store problemer blir tatt hånd om like profesjonelt.

Teamet vårt består av 17 høyt kvalifiserte medarbeidere som er utdannet innen for hud- og kroppsterapi. Våre terapeuter er kurset på toppnivå både i inn- og utland, og vi streber etter å alltid være oppdatert på de siste behandlingsmetoder som gjelder.

Innhaver Jan Jungsted, Annkarin Jungsted og Trude Svendsen.

What's New

Version 1.2

Ny app

Information

Seller
APP2FIRM LTD.
Size
31.5 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Arabic, Azerbaijani, Catalan, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Slovak, Spanish, Swedish, Traditional Chinese, Turkish, Ukrainian, Vietnamese
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© APP2FIRM LTD 2017
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like