iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Dialogic In Beeld by Nederlandse Document Reproductie b.v., get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Dialogic In Beeld

By Nederlandse Document Reproductie b.v.

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, media, IT-strategie en innovatiebeleid? Met de Dialogic-app heb je altijd toegang tot de laatste onderzoeksrapporten en interactieve dashboards over deze onderwerpen. Blader door samenvattingen en download eventueel het volledige rapport met een druk op de knop.

Dialogic is een Nederlands onderzoeks- en adviesbureau dat opereert op het snijvlak van beleid en technologie. In de afgelopen vijftien jaar heeft Dialogic een sterke reputatie opgebouwd op gebied van Innovatiebeleid (inclusief het evalueren van innovatieprogramma’s), Breedband Telecom en Media, Informatiestrategie en Onderwijs. Daarnaast vormen zorg en energie belangrijke ontwikkeldomeinen. Vanuit Dialogic Next Step voeren wij onze belangrijkste strategische adviesopdrachten uit en met Dialogic Insight bedienen wij de markt voor data-analyse en real-time monitoring. Het onderzoek van Dialogic richt zich met name op de manier waarop innovaties tot stand komen en hoe ze het functioneren van organisaties, overheden, markten en de economie als geheel beïnvloeden.

What's New in Version 1.3.1

Bug fixes

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPad Screenshot 1

Customers Also Bought

Dialogic In Beeld
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Business
  • Updated:
  • Version: 1.3.1
  • Size: 19.5 MB
  • Languages: English, Dutch
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimised for iPhone 5.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.