iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Fietsknoop - Gratis fietsroute planner app met alle fietsknooppunten in Nederland en Vlaanderen. Fiets zelf je fietsroutes vandaag! by VrijeVogel, get iTunes now.

Do you already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Fietsknoop - Gratis fietsroute planner app met alle fietsknooppunten in Nederland en Vlaanderen. Fiets zelf je fietsroutes vandaag!

By VrijeVogel

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Fietsknoop: De fietsroute app voor op de fiets met alle fietsknooppunten in heel Nederland en Vlaanderen.

Korte introductie:
* Interactieve routeplanner met synchronisatie tussen website en apps.
* Plan en deel je fietsroutes met vrienden of groepen.
* Realtime GPS positie binnen je geplande fietsroute. Verdwalen hebben we een stuk moeilijker gemaakt. Nu ook met spraakondersteuning!

Alle functies:
Interactieve routeplanner voor de recreatieve fietser die op basis van je locatie alle knooppunten in je directe omgeving toont waarmee je je eigen fietsroutes kunt plannen en fietsen.

Geplande fietsroutes kun je in een knooppuntenlijst zien, je kunt de fietsroute mailen en zelfs bewaren om later nog eens terug te halen.

Met een gratis Fietsknoop account kun je al je bewaarde routes op meerdere apparaten beheren en gebruiken. Plan de route op je desktop of laptop en zie de route gelijk in je smartphone. Zonder gedoe gelijk beschikbaar.

Ook kun je fietsroutes van anderen aan je eigen lijst toevoegen. Inmiddels zijn er duizenden routes beschikbaar voor iedereen met een Fietsknoop account!

Routes kun je via GPS narijden. Je ziet jezelf op de kaart meebewegen ten opzichte van de route. Handig en zo is verdwalen haast onmogelijk. De meedraaiende kompasnaald maak het nu nog makkelijker om je te oriënteren! En is dit alles niet voldoende dan is er ook spraakondersteuning bij het fietsen langs de fietsknooppunten.

Je kunt nu fietsroutes voorzien van Fietslabels om ze handig in te delen in groepen. Zo breng je bijvoorbeeld al je vakantieroutes simpel bij elkaar. Je kunt net zoveel labels maken als je wilt en per fietsroutes zijn meerdere labels mogelijk.

Wil je routes wel delen met anderen maar niet met iedereen? Nodig dan je eigen Fietsvrienden uit en deel je routes alleen met je Fietsvrienden. Zo kun je een eigen groepje maken voor bijvoorbeeld een gezamenlijke fietsroute op een familiedag.

Fietsknoop heeft door het hele land regiopagina's gemaakt met speciaal voor jou leuke fietsroutes en tips in die omgeving. Zo hoef je nooit ver te zoeken als je een keer een paar dagen in een bepaalde regio bent met je fiets.

Naast al deze mogelijkheden voorziet de Fietsknoop fietsapp je van het laatste weer en kun je je routes delen via sociale media als Facebook en Twitter.

Behalve fietsknooppunten zijn er ook vermeldingen van:
- Adressen van afstapadresjes onderweg
- Oplaadpalen voor elektrische fietsen
- Fietsers Welkom! adressen
- Alle gemeentelijke fietsenstallingen

De ideale fietsapp en helemaal gratis!

Let op:
Voortdurend gebruik van de GPS in de achtergrond kan behoorlijk invloed hebben op je batterij verbruik.
Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

What's New in Version 4.1.1

Wil je je dataverbruik onderweg tijdens het fietsen beperken? Stel dan op het scherm "Mijn instellingen" in dat je je fietsroutes zonder kaartweergave wilt gebruiken. De GPS samen met de spraakondersteuning blijft gewoon werken.

Als je een route met GPS fietst, dan wordt de knooppuntenlijst bovenin je scherm vastgezet en verschuift ze pas bij het volgende knooppunt wat je nadert. Wil je ook tijdens het fietsen door deze lijst kunnen blijven schuiven, zet dan op het scherm "Mijn instellingen" onder het kopje GPS instellingen het vastzetten van de knooppuntenlijst uit.

Verder stellen we het altijd op prijs als je een leuke recensie schrijft in de Appstore!

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Fietsknoop - Gratis fietsroute planner app met alle fietsknooppunten in Nederland en Vlaanderen. Fiets zelf je fietsroutes vandaag!
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Navigation
  • Updated:
  • Version: 4.1.1
  • Size: 73.2 MB
  • Language: Dutch
  • Developer:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.