iPhone Screenshots

Description

Ga je binnenkort een dagje naar Utrecht? Verheug je thuis alvast op je bezoek met deze Rondleiding Utrecht app. Zonder continu naar een plattegrond te moeten staren, loop je een prachtige wandeling door de Domstad. Dankzij de GPS loopt de app met je mee, dus hoef je niet te prutsen met je telefoon. Je kan dus maximaal genieten van de omgeving. En achteraf heb je de app voor een mooie herinnering.

Deze reisgids is ontworpen voor de iPhone en met de grootste zorg samengesteld door mensen die ook echt in Utrecht wonen. Dit is de allereerste versie en bevat een wandeling vanaf het Spoorwegmuseum naar het Centraal Station. Hij bevat nu al bijna 40 unieke afbeeldingen, speciaal voor deze gids gemaakt.

Onderweg krijg je een korte uitleg over wat je zoal tegenkomt. Als dat je nieuwsgierig maakt, klik je door naar meer informatie. Zo niet dan loop je gewoon verder. Veel plezier in Utrecht!

Privacy: net als een menselijke gids, leert deze gids - en zijn makers - van je ervaring. Om dit te bereiken, worden sommige gegevens centraal bewaard. Je kan dit eenvoudig uitzetten. Meer informatie vind je in de app en op de website.

Bronnen: bij elke bezienswaardigheid staat de bron vermeld. Een onmisbare bron is Wikipedia. Alle tekst in deze applicatie is dan ook beschikbaar onder de Creative Commons BY-SA 3.0 licentie.

What's New

Version 0.2.1

Kleine interne verbeteringen.

Information

Seller
Sjors Provoost
Size
7.3 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2012 Sjors Provoost
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer