iPhone Screenshots

Description

Addo është një shërbim i përshtatshëm, i lire dhe i sigurtë. Të marrësh me qira një shofer privat që të të marre dhe të dergoje në destinacionin tënd me prekjen e një butoni në çdo pajisje smartphone. Një shofer i afërt shpesh arrin t'ju mbledhë brenda disa minutave. Jo vetëm që është një shërbim i makinës në kërkesë, por edhe mund të shikoni se shoferi juaj është në rrugën që ju kerkoni.

What’s New

Version 1.1.5

Updated UI design

Ratings and Reviews

vinzaka ,

Best update

this is the best

Information

Seller
Edvin Zaka
Size
49.9 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
Albanian
Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© ADDO 2017
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like