Screenshots

Description

Lajme mix është aplikacioni i cili përmban lajmet e fundit të portaleve më të mëdha shqiptare të gjitha në një vend.

Në vend që te hapni një nga një secilin portal, tashmë ju mund ti gjeni të gjithë titujt dhe permbajtjet e portaleve të organizuara mirë, duke i ndarë lajmet sipas kategorive, me një dizajn të paster dhe navigim shumë të shpejte, e gjitha kjo vetëm në një aplikacion mobil.
E veçanta e këtij aplikacioni është se ju mund të 'Kërkoni' per nje lajm te caktuar dhe kështu ne do ju prezantojmë të gjithë lajmet nga burime të ndryshme, me të cilën mund të krahasoni dhe vlëresoni për cilësinë nga burime të ndryshme portalesh, gjithashtu ju mund të inspiroheni duke shfletuar tema të ndryshme të lajmeve, teknologjisë, biznesit, marketingut, ndërmarrësisë, dizajnit, gatimit, fotografisë dhe shumë të tjera.
Përmbajtja e lajmeve është e pandryshuar, ajo merret direkt nga burimi i lajmit.Karakteristikat
- Të gjitha lajmet e portaleve në një vend
- Lajmet te organizuara sipas kategorive
- Kërkim i një titulli të caktuar

What’s New

Version 2.0.3

Performance Improvements

Information

Seller
Briljant Kasami
Size
22.2 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© HexTeam
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like