Screenshots

Description

Lapsi.al është një media online, që ka për qëllim informimin e paanshëm duke vënë profesionalizmin në plan të parë. Ky portal informativ është një alternativë e re që rreket të krijojë nje hapësirë sa më të lirë për gazetarinë e vërtetë. Përvoja e gjatë dhe nevoja për të shkuar sa më pranë të vërtetës, janë vijat mbi të cilat do të shkruajë lapsi yne.

Information

Seller
Lapsi. Al SH.P.K.
Size
3.1 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Cartoon or Fantasy Violence
Copyright
© Lapsi.al
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like