Screenshots

Description

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqiptare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në shkabaj@shkabaj.net!


Mos harroni të :

• Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
• Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj

------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere
• Watch thousands of on-demand videos
• Read, listen or watch the news and share them with firends
• Get up to date weather information for all Albanian cities
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on App Store. If you have questions or suggestions, please share them with us at shkabaj@shkabaj.net!!

Don't forget to :

• Share this app with your friends
• Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

What's New

Version 4.4

• Mbështetje për iPhone X
• Përmirësime teknike

---------------------

• Support for iPhone X
• Bug fixes

Ratings and Reviews

3.7 out of 5

6 Ratings

6 Ratings

Dobët fare!!!!!

Blu-Le-Vlo

Kot sa i keni mbledhur gjithë këto kanale tv se as çereku I tyre nuk punojnē!
Një yll dhe shumë e keni!!!!

Super

Arjan Kosovo

Very good

hey

qakush

bravoo

Information

Seller
Shkabaj Inc.
Size
26.4 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Shkabaj Inc.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like