Screenshots

Description

Vodafone në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë përmbledhin në këtë aplikacion shërbimet kryesore të qytetit të Tiranës në smartphone-in tuaj. Këtu përfshihen informacione mbi trafikun dhe transportin në qytet, turizmin, mundësinë për të raportuar situata problematike, mundësinë për të paguar parkimin nëpërmjet celularit si dhe shumë informacione të tjera të vlefshme.

Funksionalitetet kryesore:

• Raporto – mundësia për qytetarët e Tiranës të raportojnë në lidhje me situata të ndryshme problematike.
• Paguaj parkim - Funksionalitet i ri, pagesa e parkimit në qytetin e Tiranës nëpërmjet celularit.
• Transporti
Transporti publik – informacion në lidhje me linjat e transportit publik në qytetin e Tiranës.
Taksi – informacion në lidhje me taksitë në qytetin e Tiranës
Parkimet –informacion në lidhje me vendparkimet në qytetin e Tiranës
• Turizmi – listë me pikat e interesit për turizmin në Tiranë të shfaqura edhe në hartë.
• Trafiku
Harta e trafikut – informacion në kohë reale mbi situatën e trafikut në Tiranë, i shoqëruar me një pamje harte.
Pamje nga trafiku - vizualizohen në kohë reale imazhe të situatës së trafikut në qytetin e Tiranës.
Njoftime – mundësinë për t’u informuar në rastin kur trafiku në një rrugë është i ngarkuar ose i bllokuar, etj
• Info – Informacione të përgjithshme në lidhje me qytetin e Tiranës.

What’s New

Version 1.3

Pagesa e parkimit në qytetin e Tiranës nëpërmjet celularit.

Ratings and Reviews

4.2 out of 5
5 Ratings
5 Ratings
Geri.Albania ,

Nuk hapet me IOS 10.0.2

Tenton te hapet por mbyllet menjehere anomalisht.
Une po perdor iPhone 5s me IOS 10.0.2

Leonid blloshmi ,

Ben crash

Sapo e instalova, tenton te hapet por ben crash dhe mbyllet.
Po perdor ios10

Information

Seller
VODAFONE ALBANIA SH.A.
Size
10.3 MB
Category
Utilities
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Vodafone Albania Sh.A.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like