Screenshots

Description

Is het warm in Rotterdam?

Wist je dat je ‘s zomers in Rotterdam vanwege de hitte last kunt krijgen van je gezondheid? Ben je benieuwd wat je kunt doen om jezelf te beschermen? Wil je weten waar de koele plekken in jouw omgeving zijn? De app EXTREMA Rotterdam geeft je persoonlijk gezondheidsadvies!

Bij extreem warm weer kunnen mensen last krijgen van hun gezondheid. Tijdens warme perioden overlijden er zelfs meer mensen door hitte. EXTREMA Rotterdam geeft je actuele informatie over het warme weer en geeft je tips om gezond te blijven. De app maakt gebruik van satellietgegevens, persoonlijke kenmerken en je locatie om je persoonlijke risico te beoordelen. De Gemeente Rotterdam weet dat het in de stad erg warm kan worden en biedt veel koele plekken aan om weer af te koelen. Deze plekken kun je vinden in de app.

EXTREMA Rotterdam bestaat uit:

- Jouw risico: een persoonlijk risico op gezondheidsklachten door de hitte wordt berekend voor jouw actuele locatie en persoonlijke kenmerken. De app geeft ooktips om je risico te verkleinen.
- Koele plekken: informatie over koele plekken in je directe omgeving, waardoor jij snel af kunt koelen.
- Meerdere profielen: het is mogelijk meerdere profielen te maken, zodat je ook het risico van anderen (bijvoorbeeld je (groot)ouders) in de gaten kunt houden.

Bezoek onze website op https://www.rotterdam.nl/extrema of kijk op de internationale website van EXTREMA https://extrema.space Ook zijn we te vinden op Twitter:@EXTREMA_proj @Rotterdam @GGD_RR

EXTREMA is een dienst van 100 Resilient Cities (http://www.100resilientcities.org)
opgezet door de Rockefeller Foundation.

What’s New

Version 1.1.2

Bug fixes

Information

Seller
Aratos Systems BV
Size
11.3 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 ARATOS-SYSTEMS
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like