iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Aftonbladet by Aftonbladet Hierta AB, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Aftonbladet

By Aftonbladet Hierta AB

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Välkommen till Aftonbladets app med nyheter, reportage, tv-program, live-rapportering, debatt och mycket mer.
Läs Sportbladet med Sveriges vassaste sportkrönikörer och Nöjesbladet med full koll på underhållning, film och musik.

Du som accepterat platstjänster avseende Aftonbladets applikation i din iOS-enhet godkänner att Aftonbladet använder sig av så kallad geo-targeting, vilket innebär att Aftonbladet löpande samlar in uppgifter om din geografiska position.

Uppgifterna används för att kunna ge dig platsanpassad information och marknadsföring via post, telefon eller elektronisk kommunikation såsom sms eller e-post. Informationen kan också komma att användas i utvecklingen av nya produkter och tjänster och för att ge dig anpassat innehåll i våra digitala tjänster, såsom artiklar och annonser som är mer relevanta för dig. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till andra bolag inom Schibstedkoncernen. Aftonbladet sparar och kan komma att använda uppgifterna upp till sex (6) månader efter att uppgifterna samlats in.

Genom att du laddar hem, alternativt uppdaterat Aftonbladets applikation samtycker du till behandlingen enligt ovan. Om du inte längre vill att Aftonbladet ska kunna samla in uppgifter om din geografiska position kan du när som helst slå av platstjänster på din mobiltelefon. Du har också möjlighet att, en gång per år, få information om vilken information som finns sparad om dig, genom att kontakta Aftonbladets personuppgiftsombud.

Personuppgiftsansvarig är Aftonbladet, organisationsnummer 556100-1123, Västra Järnvägsgatan 21, 105 17 Stockholm.

Hör gärna av dig med idéer och synpunkter till mobilt@aftonbladet.se - vi lyssnar!

Hälsningar
Aftonbladet

What's New in Version 4.1.4

* Vi börjar med vårt kära barn, den genomskinliga statusbaren: Vi har precis som ni insett att vi missade ett par grejer i förra uppdateringen. Nu vågar vi påstå att det är helt fixat. Ursäkta dröjsmålet och hatten av för er återkoppling kring detta!
* Vår vädertjänst började gå på knäna och då vi arbetar på att ordna det här bakom kulisserna upptäckte vi att appen ibland kraschade vid uppstart pga ofullständig data. Vi har nu fixat att appen åtminstone inte kraschar längre. Vädret i sig kan vi tyvärr dock inte göra mycket åt.
* Förstasidan uppdaterar sig nu på ett lite snabbare och smartare sätt när man startar appen från bakgrunden. (Nog för att en kan dra-ner-och-släppa för manuell uppdatering men ändå...)
* Apple Watch: klockappen har fått ett par fina beskrivande texter och bilder som förklarar hur man använder just handoff-funktionaliteten.
* Även vi på IT har lärt oss att det här med varumärken är viktigt. Därför har vi nu åtgärdat att Aftonbladet-loggan ibland visades i topp när man egentligen var inne på tex Sportbladet.
* iPad: Vi har även fixat en krasch som kunde uppstå på surfplattor med iOS 6 och iOS 7 när man tryckte på notisikonen.

Tack till alla som gett feedback! Vi läser allt och jobbar hårt på att förbättra appen. Vi vill även passa på att tipsa om att skicka ett mail till mobilt@aftonbladet.se om ni upplever något problem med appen. Här på App Store har vi tyvärr ingen möjlighet att återkoppla till er.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5

Apple Watch

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
Aftonbladet
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
Offers Apple Watch App for iPhone
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 4.1.4
  • Size: 24.2 MB
  • Apple Watch: Yes
  • Languages: English, Czech, Dutch, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Romanian, Russian, Simplified Chinese, Spanish
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5, iPhone 6, and iPhone 6 Plus.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.
All Versions: