iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app tvtid – Dansk Tv-guide by TV 2 Danmark A/S, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

tvtid – Dansk Tv-guide

By TV 2 Danmark A/S

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Mangler du en dansk tv-guide, så du ved hvad der kommer i fjernsynet af programmer nu, i aften og to uger frem? Download tvtid og få en god programoversigt over de kommende programmer, på både de danske og udenlandske kanaler.

HVORDAN KAN DU BRUGE TVTID?
tvtid er din nemme tv-guide for en hurtig og god dansk programoversigt til dit tv, for alle de danske samt udenlandske programmer og kanaler i fjernsynet. Læs beskrivelser og se billeder af de forskellige tv-programmer gennem den lettilgængelige tv-oversigt og vælg dine favoritter. Bestem selv hvordan tv-programmerne skal rangeres, så du kun får det indhold i tv-oversigten, som du finder relevant. Du kan tilmed lave din egen programplan for den kommende uge, så du aldrig går glip af dit yndlingsprogram i fjernsynet. Dette gør du med tvtid appens kalenderfunktion. Dertil kan du dele tv-udsendelser med dine venner hvornår du har lyst.
tvtid appen er den tv-guide, som du kender fra tvtid.tv2.dk, nu bare tilgængeligt i en smart app du kan have lige ved hånden.

Med TV 2 TvTid kan du let se tv-oversigten og dertilhørende programmer for blandt andet:

· TV 2
· TV 2 Charlie
· TV 2 News
· TV 2 Zulu
· TV 2 Fri
· TV 2 Sport
· DR1
· DR2
· DR 3
· DR K
· DR Ramasjang
· DR Ultra
· Dk4
· 3
· 3 +
· Kanal 4
· Kanal 5
· Kanal 6
· Kanal 9
· Nickelodeon
· Disney Channel
· Cartoon Network
· Discovery Channel

DET BEDSTE VED TVTID
Med tvtid har du derfor muligheden for at få den ønskede programoversigt over alle TV 2's kanaler og programmer, samt mange flere både danske og udenlandske kanaler. Du kan redigere i kanalerne, alt efter hvilke der har interesse og ikke mindst tilføje ekstra kanaler til standard kanal-listen, herunder blandt andet ´TLC Danmark' Kanal.

Du får med TV2's tvtid også en dansk tv-oversigt for de programmer der blev vist dagen forinden, samt hvad der sendes lige nu og de kommende 14 dage. Tv-guiden er nemt delt op af den gyldne tidslinje, der indikerer den aktuelle tid samt hvilket program der er i gang, på de respektive kanaler.

tvtid appen har forskellige kategorier, som du kan vælge at fremhæve; film, serier, sport, nyheder, underholdning, dokumentar, natur & videnskab og børn. 
Derved får du en nem programoversigt i tv-guiden og kan let søge specifikke programmer, der passer til de kategorier du er mest interesseret i. Er du for eksempel interesseret i dokumentarer, vil alle dokumentarprogrammer på de forskellige kanaler, være fremhævet med en orange bjælke, hvorimod programmer indenfor sport, vil være fremhævet med en blå bjælke.

For ethvert program kan du se billeder og læse en dansk program-beskrivelse, for at få et hurtigt indblik i, hvad programmet omhandler. Derudover kan du favorisere programmer, via stjernen, over til dine ‘favorit udsendelser’ og herved har du din egen tv-guide over dine ynglings-programmer. Dertil kan du med kalenderfunktionen sørge for, at du aldrig går glip af f.eks. ‘Danmark har talent’ eller 'Vild med Dans' i fjernsynet, ved at trykke på kalender-ikonet i det valgte program. Så er du sikret en push-notifikation for programmet.

DATA
Vores data er fra vores samarbejdspartner Gracenote og vi arbejder hele tiden på at forbedre TvTid appen. Vi lærer af brugerfeedback og bliver derfor hele tiden bedre. Derfor opdateres appen løbende.

ANMELD APPEN I APP STORE
Skriv en anmeldelse af appen inde i App Store, og send gerne feedback direkte til os på kundeservice@tv2.dk, så vi kan få dit input, og du kan være med til at forbedre TvTid.

What's New in Version 2.71

Vi har foretaget en række mindre ændringer under motorhjelmen, der gør klar til nye spændende muligheder i tvtid.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
tvtid – Dansk Tv-guide
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 2.71
  • Size: 35.3 MB
  • Language: English
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.
All Versions: