Screenshots

Description

In deze app leer je Nederlandse werkwoorden vervoegen in de verleden tijd en het voltooid deelwoord. In het Nederlands kennen we regelmatige werkwoorden (ook wel zwakke werkwoorden genoemd), sterke werkwoorden (ook wel klankveranderende werkwoorden genoemd) en onregelmatige werkwoorden.

De app bestaat uit vier delen.
1. Leren vervoegen van zwakke werkwoorden volgens kofschiptaxi-regel.
2. Sterke (en onregelmatige) werkwoorden automatiseren.
3. Het voltooid deelwoord
4. Toetsen

In totaal bevat de app 44 oefeningen waarin in totaal 2000 vragen zijn verwerkt.

De sterke en onregelmatige werkwoorden kun je het beste uit het hoofd leren. Deze app heeft 24 oefeningen die je zo'n 144 veel voorkomende sterke werkwoorden laat trainen op drie manieren (kiezen, fout in de zin vinden, zelf schrijven). Een oefening begint met het tonen van het rijtje werkwoorden met de juiste vervoegingen.

Ook deze app is ontwikkeld voor en met kinderen die moeite hebben met het opschrijven van werkwoorden in de verleden tijd en als voltooid deelwoord. Deze app ondersteunt kinderen met het leren van de veel voorkomende werkwoorden. Na het maken van alle oefeningen zal je minder fouten maken en de werkwoorden in de toekomst op de juiste manier gebruiken.

What's New

Version 3.0

De is de “back to school” release 2018 waarin we alle nieuwe functionaliteiten die we het afgelopen half jaar hebben gebouwd in de verschillende nieuwe apps ook beschikbaar worden gemaakt voor alle andere Magiwise apps. De belangrijkste aanpassingen zijn:

- Ondersteuning iPhone X en de nieuwe iPad schermen.
- Voortgang wordt opgeslagen in je eigen iCloud, zodat je verder kan gaan op andere apparaten, hiermee ondersteunen de apps ook de zogenaamde “Gedeelde iPads" in de klas.
- Ondersteuning voor de nieuwe schoolomgeving SchoolWerk van Apple. Hierdoor kan de leraar specifieke oefeningen toewijzen aan leerlingen. (kijk voor meer informatie op onze site)
- Standaard worden de oefeningen geïnstalleerd tijdens het eerste keer opstarten. Hierdoor hoef je niet meer de oefeningen apart te laden van de server.
- Verder hebben we veel kleine verbeteringen aangebracht t.b.v. stabiliteit, design en snelheid.
We wensen je veel plezier met de app en mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we dat graag via onze website www.magiwise.nl.

Information

Seller
Cornelis Huige
Size
29.7 MB
Category
Education
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 MagiWise
Price
$3.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like