Screenshots

Description

Zoek je een vacature? Een vacature die bij je past? Of een vacature bij jou in de buurt? JobTalk is de allerleukste, makkelijkste en nieuwe manier van solliciteren. Swipe naar links en je vindt de vacature leuk. Als iemand jou ook leuk vindt ben je een match en kun je rechtstreeks met elkaar chatten in de app.

Toets wat je competenties zijn in de ingebouwde competentiegenerator en genereer automatisch een profielomschrijving over jezelf.

Je hoeft geen sollicitatiebrieven meer te schrijven. Ontvang pushberichten als er nieuwe vacatures, matches of chats zijn. Swipe, like, match en chat met elkaar.

Wil je als werkgever geen stapels sollicitatiebrieven of CV’s meer doornemen en alleen direct in contact komen met kandidaten die passen op jouw vacature? Plaats dan je vacature(s) in JobTalk. Bij een match kom je rechtstreeks met je toekomstige collega in contact, zonder tussenkomst van derden. Ontvang pushberichten als er nieuwe kandidaten, matches of chats zijn.

JobTalk… swipe your way to work

What’s New

Version 1.6.0

- Embedded instructieschermen.
Je start als gebruiker met een aantal instructie schermen. Voor aanvang weet je direct hoe het werkt en hoe je kunt swipen door het aanbod van kandidaten of vacatures.

- Pushnotificaties “nieuwe kandidaten” voor werkgevers zonder abonnement.
De app is voor werkgevers uitsluitend nog betaald beschikbaar in de vorm van een abonnement. Op het moment dat een abonnement afloopt, wordt de vacature inactief. Werkgevers zonder abonnement waarvan de vacature op inactief staat krijgen toch pushnotificaties van interessante kandidaten, maar ziet geen details. Zo weet men dat er potentiele werknemers zijn en kan men met één druk op de knop de vacature weer activeren en direct met elkaar in contact komen.

Information

Seller
Fruitcake Studio
Size
41.3 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 Fruitcake Studio
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like