Screenshots

Description

We hebben korte klussen voor je en flexibele jobs voor langere tijd. Leuk studentenwerk (o.a. in de horeca, promotie, logistiek, e.d.) en werk bij gerenommeerde bedrijven en startups dat aansluit op je studie.

Je regelt alles eenvoudig met de app:

» REAGEER LIVE OP WERK

In de app vind je 24/7 het actuele aanbod van diensten, bundels en opdrachten die voor jou interessant zijn. Nieuw werk is direct zichtbaar en je kunt er elk moment op reageren.

» ALTIJD VOORBEREID AAN HET WERK

Alle belangrijke informatie over opdrachtgevers en werksituaties vind je in de app. Je kan persoonlijke instructies van de opdrachtgever ontvangen en de app wijst je via de routeplanner de weg naar je werklocatie.

» SLUIT VRIENDSCHAPPEN

De app verbindt jou met je YOUBAHN-collega's. Zie waar je vrienden werken en plan jezelf ook in. Attendeer hen op leuke diensten of vervang elkaar als het nodig is.

» GELDZAKEN GOED GEREGELD

Bij YOUBAHN géén gedoe met papieren of digitale werkbriefjes. Je krijgt gewoon wekelijks volautomatisch je salaris uitbetaald. Heb je een keer korter of langer gewerkt dan gepland? Dan kun je eenvoudig de gewerkte tijden aanpassen. De status van de betaling kun je volgen via de app en je hebt ook al je loonstroken en jaaropgaven bij de hand. Ook je opgebouwde vakantie-uren laat je eenvoudig via de app uitbetalen.

» JOIN YOUBAHN

Word onderdeel van de tofste community voor studenten en afgestudeerden. Download de app en schrijf jezelf direct in vanaf de inlogpagina. Daarna komen we bij jou langs om alles in orde te maken en je zo snel mogelijk aan het werk te helpen.

What’s New

Version 1.14

Deze update bevat naast een paar piepkleine foutoplossingen een aantal handige verbeteringen in bestaande functionaliteit:

» Dienstenradar: de dienstenradar wordt niet meer automatisch getoond als je de app opent. In plaats daarvan toont de tegel op het startscherm nu een rode badge met het actuele aantal nieuwe aanbevelingen, attenderingen en uitnodigingen in de dienstenradar.

» Diensten teruggeven: als je een dienst teruggeeft krijg je nu een duidelijke melding dat jezelf voor dat specifieke moment niet opnieuw kunt inplannen. Daarnaast wordt nu netjes een zandloper getoond zolang de app bezig is om het uitplannen te verwerken.

» Accountbeveiliging: je account wordt nu automatisch geblokkeerd als je meerdere malen een verkeerd wachtwoord hebt ingevoerd. Je kan dan een nieuw tijdelijk wachtwoord opvragen, welke je direct moet wijzigen.

Information

Seller
Youbahn B.V.
Size
13.7 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Dutch, French, German, Italian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Youbahn B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.