iPhone Screenshots

Description

De officiële app voor de leden van TC Colmschate.

Wil je op de hoogte blijven van ons clubnieuws, speelschema's, agenda's en ander nieuws gerelateerd aan TC Colmschate? Download dan nu de TC Colmschate app. Deze app is uitsluitend te gebruiken door de leden van TC Colmschate.

De app is gekoppeld aan het platform van AllUnited. Alles wat we vermelden op onze website kunnen we ook direct tonen op de app. Zelfs push-notificaties kunnen we uitzenden waarmee we jullie nog beter kunnen informeren over belangrijke zaken die ieder lid betreft.

Niet alleen nieuws van de club wordt getoond, maar ook persoonlijk nieuws kunnen we tonen. Denk hierbij aan teamnieuws of je persoonlijke agenda wanneer je bardienst moet draaien of wanneer je moet spelen.

Vanuit het bestuur willen we de app inzetten om de algemene communicatie en de onderlinge communicatie te verbeteren. Hoe meer gebruikers hoe beter.

What’s New

Version 3.6.6

Het is nu mogelijk video's toe te voegen aan berichten in de "Deel je moment"-module. Deze module kan door de app beheerder worden toegevoegd aan de app.

Verder zijn de pagina's voor het bekijken en aanpassen van een lid verbeterd. Ook worden bepaalde elementen van de app beter weergegeven op de iPhone X, XS, XS Max en XR.

Deze update bevat tevens een aantal kleine aanpassingen en verbeteringen.

Information

Seller
All United B.V.
Size
71.9 MB
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Tizin B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer