Screenshots

Description

Operationskollen är appen som hjälper dig vara delaktig i din egen vård. Hur var det med fasta? Vilka läkemedel får jag? Hur var den där träningsövningen igen?

Oroa dig inte. Allt finns här.

Operationskollen följer dig genom hela processen kring operationen - Från att kallelsen kommer i brevlådan till din rehabilitering!

Appen kan också användas av dig som anhörig som vill vara mer insatt i vad planen är för din mamma / pappa / syskon etc.

Baserat på dina uppgifter skräddarsys information och påminnelser integreras direkt in i din kalender för att du inte ska missa någonting, allt från när du ska börja fasta eller hur du ska använda hjälpmedel till vilka duschrutiner som gäller för dig!

Denna app kan endast användas vid planerade operationer vid en klinik med samarbete med Operationskollen. I denna version stöds endast Ortopedkliniken i Västmanland.

OBS att råd, instruktioner m.m. kan skilja sig mellan kliniker och även om du ska opereras vid en klinik som samarbetar med Operationskollen så gäller det som din läkare eller annan vårdpersonal har sagt vid diskrepens gentemot informationen i appen!

What's New

Version 1.8.2

Förbättrad kompatibilitet med den senaste generationen iPhone

Information

Seller
Operationskollen AB
Size
55.2 MB
Category
Medical
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Dutch, French, German, Italian
Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Frequent/Intense Medical/Treatment Information
Copyright
© Jesper Hessius
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like