Screenshots

Description

(English below)

Дознај што дишеш! Лесно и прегледно види ги информациите за квалитетот на воздухот од сите 17 мерни станици поставени низ цела Македонија. Информирај сè од кој тип е секое мерење, кои се горните граници, кои се загадувачите и што се препорачува во случај на екстремни загадувања.

Достапна на Македонски, Англиски и Албански.

Можности:
- Податоци во живо од 17 мерни станици и 7 типа на загадување
- Совети за намалување на загадувањето и за тоа кој го предизвикува
- Споделување на загадувањето во одбраниот регион

Освои го Краството на Воздухот и дознај колкав е твојот удел во зашита на воздухот и животната средина!
Следи колку заштедуваш CO2 со тоа што пешачиш и возиш велосипед!
Натпреватувај се со пријателите на Facebook!
Освојувај вистински награди за твојот придонес кон животната средина!

Сите податоци за Кралство на Воздухот се преземаат од Apple Health, со ваша дозвола.

———

Find out what you are breathing! Easy and simple overview of air quality information from 17 different measuring stations all around Macedonia. Find out the current pollution levels, what each pollutant is, what the upper limits are, what causes pollution and what you can do to help!

Available in Macedonian, English and Albanian.

Features:
- View live data from 17 measuring stations and up to 7 pollutants per station
- Advice on how to help tackle pollution
- Sharing capabilities to social media

Kingdom of Air is using Apple Health for getting data with your permission

What's New

Version 4.0

- Оптимизација

Information

Seller
Gorjan Sukov
Size
48.8 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Albanian, Macedonian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Gorjan Jovanovski
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like