Screenshots

Description

Еуролинк Осигурување е мобилна апликација која овозможува:
- преглед на сите полиси склучени во Еуролинк Осигурување АД Скопје,
- купување на полиси за патничко осигурување,
- купување на полиси за домаќинско осигурување,
- пријава на штета,
- преглед на локации на продажните места,
и многу други корисни информации поврзани со Еуролинк Осигурување.

What’s New

Version 1.4

New activities, bug fixes

Ratings and Reviews

Eltigroso ,

Соодветна за сите услуги

Апликацијата на Еуролинк ми помогна да извадам патничко осигурување во најбрз можен рок. Одлично решение за сите услуги кои можат да се завршат за неколку минути.

Information

Seller
Aspekt D.O.O.
Size
39.6 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Eurolink Osiguruvanje AD Skopje
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like