iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app MindfulSkoleApp by Jesper Bak, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

MindfulSkoleApp

By Jesper Bak

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Mindfulness appen STOP er udviklet til e-læringsprogrammet Mindfulness i Skolen, som findes på www.mindfulness-i-skolen.nu
Hensigten med appen er at give unge elever mulighed for at træne mindfulness både i og uden for skolen, så de har øvelserne nemt ved hånden.

Appen hedder STOP som henviser til den korte øvelse, hvor man Stopper-op og Står eller Sidder Stille, Tager en pause og Trækker vejret, Observerer med Opmærksomhed (hvad der opleves) i krop, tanker og følelser), Passer på sig selv og Prøver igen (med den aktivitet man var i gang med).

Men appen består ikke kun af de guidede mindfulness-øvelser. Den er også tænkt som et brugerinddragende og interaktivt redskab, der giver eleven mulighed for at "checke ind" med sig selv: Hvilke følelser har jeg i dag? Hvilke tanker har jeg? Hvordan har jeg det i kroppen i dag?

Dette skaber en bevidsthed hos den unge om egen tilstand og giver mulighed for at ændre tilstanden ved at lave en mindfulnessøvelse (hvor der henvises til bestemte øvelser alt efter den registrerede tilstand). Tanken bag at bringe opmærksomhed og observation til de fysiske, psykiske og mentale tilstande er inspireret af den social-emotionelle læring, hvor kimen består i at lære, at det er godt at mærke sig selv og sine følelser, og derudfra mærke hvad der er behov for, den pågældende dag, i den pågældende situation.

Det interaktive fremgår også som en statistik der hjælper eleven til at følge sin egen mindfulness progression, i takt med at øvelserne laves dag for dag, uge for uge. Statistikken viser hvor mange øvelser der er lyttet til, hvilke særlige øvelser, man har som favorit, og hvor hyppigt han har lavet mindfulness. Et pointsystem optæller aktiviteterne og belønner eleven med "ikoner" alt efter hvor mange gange man laver mindfulness, og hvor mange gange man har lavet specifikke øvelser.

Appen kan bruges af alle under de forbehold, der er udspecificeret i det online undervisningsprogram.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
MindfulSkoleApp
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Health & Fitness
  • Released:
  • Version: 1.0
  • Size: 24.6 MB
  • Language: English
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.