iPhone Screenshots

Description

Darwin er en investeringsservice udviklet af BankInvest for en række danske pengeinstitutter og som tilbydes pengeinstitutternes kunder. Darwin gør det nemt for dig at investere dine penge, og du kan tilpasse din investering så den passer til din økonomi og tidshorisont. Darwin er et alternativ til at have dine penge stående på en opsparingskonto i banken. Du kan altid prøve appen, men du skal være kunde i et af de tilknyttede pengeinstitutter for at investere.

Investerer du til fremtidige muligheder? Eller har du et konkret mål, som din investering skal gå til? Darwin kan hjælpe dig med at få en idé om, hvor mange penge du skal investere, og hvor meget tid du skal bruge - men det er altid din beslutning, hvordan du investerer. BankInvests investeringsspecialister sørger løbende for, at investeringsbeviserne i Darwin følger de aftalte rammer, så du kan bruge tiden på det, der er vigtigt for dig. Du kan løbende følge udviklingen i din investering samt foretage ændringer alt efter din økonomiske situation.

I Darwin vælger du, hvordan din personlige investering skal se ud. Du vælger, hvor lang tid din investering skal løbe over, hvor mange penge du vil investere nu og fremover samt det produkt der passer bedst til din risiko- og afkastprofil. Uanset hvor længe du har valgt, at din investering skal løbe, kan du til enhver tid lukke din investering og trække pengene ud.

What's New

Version 1.4.0

Vi har knoklet på Darwin over sommeren. Der er blevet boret, hamret, væltet mure og vist også støbt et enkelt gulv. Støvet har endelig lagt sig, og vi kan nu løfte sløret for vores nyeste opdatering, hvor vi kan byde et stort velkommen til BankNordik!

Fremover vil kunder i BankNordik have mulighed for at investere nemt og enkelt med Darwin - sammen med kunder fra de ti øvrige Darwin-pengeinstitutter.

Information

Seller
Bi Asset Management Fondsmæglerselskab AS
Size
53.2 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English, Danish
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 BankInvest
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like