iPhone Screenshots

Description

Portali “Unik” synon orientimin e lexuesve të vet në përdorimin e pozitivitetit për mirëqenie dhe sukses në jetë. Gjeni qetësinë, relaksin dhe ide për të përmirësuar kualitetin e jetës,duke menduar pozitivisht.


------------------

Në Botë ndodhin përditë gjëra të mira, inspiruese për të gjithë ne. Megjithatë njerëzit janë dhënë shumë pas lajmeve stresuese, skandaleve, duke cunguar mundësitë për të çmuar çdo sekondë të jetës, dashurinë, kujdesin dhe gjërat e mira përreth vetës.

Duke pasur për bazë këtë gjë është krijuar portali “Unik” i cili përbëhet nga njerëz pozitiv që kanë për synim orientimin e lexuesve të vet në përdorimin e pozitivitetit për mirëqenie dhe sukses në jetë.

Ky portal synon t'ju çlodhë nga stresi dhe ngarkesa ditore. Tek ne do të gjeni qetësinë, relaksin dhe ide për të përmirësuar kualitetin e jetës, vetëm duke menduar pozitivisht.

Me shumë dashuri,
Ekipi i portalit “Unik”

Ratings and Reviews

Emin Emini

Best app

Unik Portal is great

Information

Seller
Bujar Jashari
Size
14.9 MB
Category
Lifestyle
Compatibility
Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
© Unik Portal
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like