Screenshots

Description

Tjommi tråler internett for å finne priser på produktet du har kjøpt.

Med dynamisk prising, tilbudskriger og andre kreative tiltak har priser på diverse varer en tendens til å ha veldig varierende pris.

Mange av disse prisene opererer med såkalte prisgarantier. Disse er gjerne fastsatt i en viss tid fremover. Eksempelvis “Prisgaranti i 50 dager”. I praksis betyr dette at du i mange tilfeller har rett på penger tilbake på TVen du kjøpte forrige uke. Hvis varen med prisgaranti går ned i pris dagen etter du har kjøpt den, eller 50 dager etter, har du rett på mellomlegget tilbake!

Det gjelder også hvis det samme produktet selges billigere andre steder i løpet av de 50 dagene.

Tjommi automatiserer hele prosessen. Alt du trenger å gjøre er å scanne kvitteringen.

Appen tråler internett kontinuerlig for å finne priser på de aktuelle produktene, og indekserer tilbud og priser fra alle ledende varehus i Norge, samt kvitteringer fra kunder i egen relasjonsdatabase. Potensielle krav etter prisgaranti blir videresendt til en beslutningsmotor som er programmert med alle gjeldende regler og krav. Den avgjør hvorvidt et krav er gyldig.

Gyldige krav blir presentert for brukeren sammen med informasjon om Tjommis finnerlønn. Du gir godkjennelse til å videreformidle kravet på dine vegne. Når du godkjenner at du vil gå videre med kravet sender vi mail til det aktuelle utsalgsstedet og krever pengene tilbake, på dine vegne.

What’s New

Version 1.0.4

Ny flyt for kvitteringer
Push-notifikasjoner
Meny hevet for xs + xs max

Information

Seller
TJOMMI AS
Size
16.7 MB
Category
Finance
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Tjommi AS
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like