Screenshots

Description

Welkom bij Appie.

Onze app is vernieuwd en daardoor wordt boodschappen doen nóg makkelijker. Met Appie heb je jouw Albert Heijn altijd bij de hand.

Eenvoudig een boodschappenlijstje maken
Vind je producten met de productenvinder of barcodescanner. Kies uit je (persoonlijke) Bonusaanbiedingen of eerdere aankopen, of voeg de ingrediënten vanuit Allerhande recepten toe aan je lijstje.

Snel en gemakkelijk boodschappen doen
Sorteer je boodschappenlijstje op de looproute in je eigen AH winkel en streep de boodschappen op je lijst af terwijl je boodschappen doet.

Direct alles bestellen op je lijst
Kies jouw favoriete bezorgmoment en laat de boodschappen van je lijstje thuisbezorgen of klaarzetten bij een AH Pick Up Point. Iets vergeten? Je kan tot 12 uur voor bezorging nog producten toevoegen.

Met het downloaden van deze applicatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van Appie en de diensten die via Appie worden geleverd. Je kunt ze nalezen op www.ah.nl/algemene-voorwaarden. Op deze applicatie is het privacy- en cookiebeleid van toepassing dat je kunt nalezen op www.ah.nl/privacy.
Appie is een gratis service van Albert Heijn B.V., ingeschreven in Handelsregister KvK Amsterdam onder nummer 35012085, gevestigd aan de Provincialeweg 11 (1506 MA) te Zaandam. Aan deze applicatie zijn geen abonnementskosten verbonden

What's New

Version 5.6.3

In deze versie van Appie hebben we een aantal bugs opgelost. Dank jullie wel voor het melden hiervan. Zo werken we samen aan een betere Appie. Houd de App Store in de gaten voor ons komende grote release.

We blijven de app verbeteren. Wil je feedback achter laten of heb je een vraag? Neem dan vooral contact op met de klantenservice via de app of stuur een mail naar appie.feedback@ah.nl. Bedankt!

Customer Reviews

A Must-have app!

gerritc

If you have a bonus card and an email account linked to the app, it makes this So much more useful! Absolutely well done! The scanner is the best part in my opinion, very intuitive and responsive!

Easy to use!

Jackthar1pp1r

Just wish that there was an option to switch to English :)

Awesome!

Mad Brahmin Disease

And now an iPad version, please!

Information

Seller
Albert Heijn B.V.
Size
99.1 MB
Category
Shopping
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Albert Heijn B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

  • Siri

    Get things done within this app using just your voice.

More By This Developer

You May Also Like