iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app funda by Funda Real Estate B.V., get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

funda

By Funda Real Estate B.V.

Open iTunes to buy and download apps.

Description

De officiële iOS app van funda biedt het meest complete en actuele woningaanbod van Nederland. Onderweg, vanaf de bank of vanuit bed, met deze app hebt je altijd toegang tot alle koop-, huur- en nieuwbouwwoningen op funda.

Zoek op adres, postcode of plaatsnaam en bekijk de resultaten in een lijst of op de kaart. Of specificeer je zoekopdracht door te filteren op bijvoorbeeld prijs, type woning, aantal kamers, oppervlakte en aanwezigheid van tuin.

Ben je onderweg, en wil je weten wat er in de directe omgeving te koop is? Zoek dan met één druk op de knop op basis van je locatie en bekijk het aanbod in de buurt.

Sta je voor een leuk huis of appartement? Tussen de gordijnen door gluren is met deze app niet nodig. Op funda krijg je door de uitgebreide presentatie een goed beeld van de woning en weet je meteen of het in je straatje past.

Enthousiast geworden? Neem dan direct contact op met de makelaar via e-mail of telefoon. En vergeet niet om de woning te bewaren in Mijn funda, zodat je hem makkelijk kunt terugvinden en op de hoogte blijft van bijvoorbeeld prijswijzigingen.

What's New in Version 3.30.0

Wij willen jullie weer bedanken voor het inzenden van alle feedback. Mede hierdoor hebben wij weer een aantal problemen kunnen oplossen. Zo is bijvoorbeeld de gps functionaliteit aangepast en verbeterd. Ook kan er weer op een locatie (plaats/ adres/ postcode) worden gezocht bij zoeken op kaart en is het probleem rondom verwijderde objecten in het bewaarde aanbod opgelost. Hiernaast behoren de problemen rondom het delen van een object tot het verleden. Wij wensen jullie weer heel veel plezier bij het gebruik van onze app!

Stuur ons jullie opmerkingen, tips en vragen via het feedback formulier in de App of via mobiel@funda.nl. In de App Store kunnen wij helaas niet reageren op jullie berichten. Volg ons ook op Twitter voor de laatste updates: @funda

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
funda
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Lifestyle
  • Updated:
  • Version: 3.30.0
  • Size: 28.3 MB
  • Language: Dutch
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

0 0 0 We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.
All Versions: