iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Verkeer, Parkeren en Tanken - ANWB Onderweg by ANWB, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Verkeer, Parkeren en Tanken - ANWB Onderweg

By ANWB

Open iTunes to buy and download apps.

Description

ANWB Onderweg - verkeer, parkeren en tanken

ANWB Onderweg is meer dan 2 miljoen keer gedownload en brengt je in één app alles wat je onderweg nodig hebt: verkeersinformatie (files, flitsers en werkzaamheden) in de buurt, filelijst op wegnummer, ANWB file alert bij vertraging op opgeslagen routes, een routeplanner, actuele benzineprijzen bij 4000+ tankstations (ook LPG en CNG), parkeertarieven in 160+ steden op straat en in parkeergarages, mobiel parkeren in 160+ steden met de parkeer-betaaldienst ANWB Parkeren, de locatie van je auto (via de ANWB Connected connector) en de pechhulp van de Wegenwacht.

Maak kennis met de meest complete app voor mobiliteit van Nederland.

De 6 handige functionaliteiten in deze app (versie 3.1):

1. Verkeersinformatie: filelijst op wegnummer, verkeer in de buurt en op je route
Krijg direct een overzicht van de actuele verkeerssituatie in de buurt of op je route, zoals files (alle wegen), flitsers (snelwegen) en wegwerkzaamheden. Gebruik de kaart om te pannen/zoomen naar iedere locatie in Nederland en ontdek wat daar de actuele verkeerssituatie is. De lijst met incidenten wordt bijgewerkt aan de hand van wat je op de kaart ziet en het gebruikte zoomniveau. Liever een lijst op wegnummer? Klik dan op de filelijst.

2. Mijn routes en ANWB file alert: vooraf een alert bij vertraging
De ANWB Onderweg app biedt ANWB leden de mogelijkheid je frequent gereden routes eenvoudig op te slaan. Door vervolgens een ANWB file alert in te stellen, word je gratis op de hoogte gehouden op jouw gewenst tijdstip indien er vertraging is op jouw opgeslagen routes.

3. Parkeren: mobiel parkeren in 160+ met ANWB Parkeren
Nooit meer te veel betalen voor parkeren? Betaal je parkeergeld met ANWB Parkeren (in samenwerking met Yellowbrick) in 160+ steden: voer de zonecode in, controleer je kenteken en start de transactie. Bij terugkomst bij je auto stop je de transactie weer met één druk op de knop. Zo betaal je alleen voor de tijd die je nodig hebt en betaal je niet meer onnodig te veel. In de app zitten handige parkeermeldingen om je te helpen te herinneren aan de lopende parkeertransactie. ANWB Parkeren werkt betrouwbaar en gemakkelijk. Je betaalt je parkeergeld achteraf via je bankrekening en alléén voor de tijd dat je hebt geparkeerd. Kijk voor ledenvoordeel en gratis registratie op https://www.anwb.nl/mobielparkeren

4. Tanken: actuele prijzen bij 4000+ tankstations
Bekijk van 4000 tankstations (benzine/diesel/LPG/CNG) de actuele prijzen, de openingstijden en de voorzieningen zoals verse broodjes en koffie. Voor meer informatie over tanken met ledenvoordeel, ga naar https://www.anwb.nl/tanken

5. Mijn auto: nooit meer je auto kwijt dankzij ANWB Connected
Raak nooit meer je auto kwijt. Gebruikers van ANWB Connected zien de locatie van hun auto in de app. Meer over ANWB Connected lees je op anwb.nl/connected

6. Wegenwacht: direct hulp bij pech
ANWB Onderweg werkt samen met de ANWB Wegenwacht app.

Routes opslaan, ANWB Parkeren aanvragen en Mijn auto is exclusief voor ANWB leden. Alle andere functies zijn openbaar en gratis voor iedereen.

What's New in Version 3.1.0

Deze update bevat de volgende toevoegingen en verbeteringen:
- Verkeersinformatie: filelijst op wegnummer
- Mijn routes: verversen van de route informatie
- Parkeren: zoeken op zonecode
- Tanken: zoeken op adres en/of postcode

We horen graag hoe we de Onderweg app beter kunnen maken. Blijf vooral je feedback sturen middels de Feedback-knop in de app. Naast alle vernieuwingen die we de komende periode zullen toevoegen, werken we hard aan het verwerken van jullie feedback in de app.

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
Verkeer, Parkeren en Tanken - ANWB Onderweg
View in iTunes
  • Free
  • Category: Navigation
  • Updated:
  • Version: 3.1.0
  • Size: 52.1 MB
  • Language: Dutch
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.