iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni i distributorit të licensuar nga Digitalb për Zvicër Arsat GmbH. Këtu mundë të informoheni dhe të porositni direkt produktet e Digitalb.

What's New

Version 1.1

- Përmisime te vogla te gabimeve
- Risit mundë të shikohen edhe ne detaje

Information

Seller
Burim Muqa
Size
950.3 KB
Category
Entertainment
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
Albanian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© (C) 2013 Arsat GmbH
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like