Screenshots

Description

Снимай и покажи всеки “гражданин” на пътя.

Едва 10% от инцидентите на пътя са в резултат на техническа неизправност, а в останалите 90% става дума за неправилно поведение. Можем да променим това и да повишим вниманието на хората. Защо? Защото всички искаме промяна, но тя може да започне само от теб. Гражданин или „Гражданин” – изборът е твой. Телефонът е в ръцете ти. Снимай!

Гражданите ти позволява да упражниш граждански контрол на пътя. Използвайки мобилното приложение Гражданите, ти можеш да снимаш и качиш всеки “гражданин” на пътя в нарушение. Независимо дали е паркирал на велоалея, изпреварва неправилно или не зачита останалите на пътя, всеки може да получи “гражданство”.

С функциите в приложението снимката стига до нарушителите, техни близки и колеги, както до Пътна Полиция!

Качване на снимка - Възможност за качване на снимка: веднага чрез камерата на телефона или от галерията със снимки.

Описание до 100 символа - Коментар или послание, намиращо се под снимката.

Извинение - Ако един шофьор се извини за това, което е направил, снимката му ще бъде свалена от уебсайта и приложението.

Изпращане до КАТ - Ако нарушението е неправилно паркиране, Потребителят може да избере опция “Изпрати до КАТ”, което ще изиска потвърждение на адреса, на който е станало нарушението. По този начин автоматично се изпраща имейл от името на Гражданите и Потребителя, подал сигнал за нарушението.

Радар - Всеки може да се запише и да следи един регистрационен номер. В случай, че автомобилът с този регистрационен номер е бил заснет в нарушение и качен в Гражданите, Потребителят ще получи push notification, че снимка с автомобила му е качена в апликейшъна и в сайта.

Профил - Всеки регистриран потребител има профил, чрез който трупа точки. Всяка снимка носи точки, които рефлектират върху титлата, която потребителят притежава. По-висока титла означава отключване на повече опции в апликацията и възможност за печелене на награди.

Споделяне - При желание за споделяне на снимка от апликацията натиснете върху снимката и изберете “Опции” горе вдясно. Ще ви се отвори меню, от което може да изберете в коя социална мрежа да споделите снимката.

What's New

Version 3.95

- Отстраняване на грешки
- Обновяване на списъка с нецензурни думи

Ratings and Reviews

Great idea, buggy app.

Petarski

Although not a new idea, the app is useful as a way to virtually vent frustration at reckless drivers. Beware - the app is buggy and keeps crashing. Annoying.

Aweome

Mstoychev

This app should go global

Страхотно!

IvoAndonov

Само ако може възможност да се публикуват изоставени МПС без номер (повечето изоставени МПС нямат).

Information

Seller
Grajdanite Ltd
Size
62.5 MB
Compatibility
Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 12+ for the following:
Frequent/Intense Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
© 2016 Xevica Ltd.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like