iPhone Screenshots

Description

Als host van AFC Ajax, het Nederlands Elftal, concerten van toonaangevende artiesten, dance-event Sensation en de 2013 UEFA Europa League-finale, is de Johan Cruijff ArenA één van de toonaangevende stadions in Europa.

Door de sportieve dynamische ambiance, de centrale ligging, goede bereikbaarheid en voldoende parkeerplaatsen is het een unieke evenementenlocatie.

De ruime ArenA kan worden onderverdeeld in kleinere gebieden om ze geschikt te maken voor alle soorten evenementen of bijeenkomsten. Wat de locatie zo speciaal maakt is de toegang tot het platform naast het veld, de ultieme stadionervaring!

Johan Cruijff ArenA investeert constant in de toekomst. De recent geopende ArenA Business Club is een state of the art venue en biedt meer dan 6000m2 aan hospitality ruimte. Een inspirerende en dynamische omgeving waar u uw evenement kracht bij kunt zetten. Nergens anders komt uw evenement zo spectaculair van de grond als hier.

De Johan Cruijff ArenA ligt op slechts 15 minuten afstand van het centrum van Amsterdam en Luchthaven Schiphol. Met het openbaar vervoer bent u binnen 5 minuten lopen van het station Bijlmer ArenA (trein, metro, bus).minder weergeven
Specialismen
Sports & Entertainment Events, Business Meetings & Events, Stadium Tours, Stadium Concultancy

ArenA Boulevard 1
Postbus 22981
1100 DL Amsterdam
Nederland
T: +31 20 311 1333
E: info@amsterdamarena.nl

What’s New

Version 1.6

Rebranding to Johan Cruijff ArenA, update Groovidi SDK

Information

Seller
Stadion Amsterdam CV
Size
65.1 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Johan Cruijff ArenA
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like