Screenshots

Description

Den Magiske Gris er indbegrebet af den fleksibilitet og mangfoldighed, der kendetegner dette skønne magiske dyr!

Den magiske gris er din lille hjælper til at finde fantastiske griseopskrifter, der passer til enhver situation. Har du travlt og bare behov for et hurtigt måltid? Spørg den magiske gris. Skal du imponere pigen/fyren du mødte til Roskilde med en særlig middag? Spørg den magiske gris. Vil du vide, hvor den nærmeste bar er? Spørg den magiske gris. Han ved det ikke, men hvad fanden. Alle opskrifter er beskrevet så enkelt at selv os der kun lige ved hvor køkkenet er, men sjældent bruger det, kan forstå det hele. Og der er massevis af tips og tricks, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af grisen i køkkenet. Flere opskrifter vil løbende blive tilføjet – så hvad venter du på. Spørg den magiske gris.

What’s New

Version 1.1

Om det gælder den imponerende score middag eller det hurtige aftensmåltid til familien, så er Den Magiske Gris, den perfekte app til dig, der elsker alt med gris.

Find lækre og inspirerende opskrifter inddelt efter tidsforbrug, anledning eller hvilken del af grisen, du lige har liggende i køleskabet. Du får også masser af sæsonopskrifter, der passer til hvad der er hot lige nu og her – og sidst, men ikke mindst, kan du lære lidt om, hvor de forskellige udskæringer kommer fra og hvordan de bruges.

God fornøjelse!

Information

Seller
Landbrug & Fodevarer
Size
21.5 MB
Category
Food & Drink
Compatibility
Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 Pattern Breakers
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like