iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Komisariati Dixhital by Ministria e Punëve të Brendshme, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Komisariati Dixhital

By Ministria e Punëve të Brendshme

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Ky aplikim është krijuar me qëllim për të inkurajuar pjesëmarrjen e qytetarit në përmirësimin e sigurisë sociale, luftën ndaj korrupsionit si dhe zbatimit të ligjeve, duke ndihmuar policinë e shtetit në evidentimin e çështjeve dhe rasteve me të cilat ata përballen dhe kanë përgjegjësinë për tu kujdesur e ndërvepruar.

Ndër faqet e këtij aplikimi, do te vini re edhe publikimin e menjëhershëm të raportimeve të bëra si dhe veprimet e ndërmarra apo përgjigjet e policisë për secilin rast të raportuar.
Aplikimi është krijuar në përputhje me ligjet në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale të individit.Përdoruesi mund të zgjedhë të mbetet anonim.

Aplikimi u realizua me financim dhe ekspertizë të Fondacionit Vodafone Albania e në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme, si dhe në partneritet me qendrën “Protik”.

What's New in Version 2.0.0

Përditësimi i aplikacionit me iOS 10.
Shtimi i qyteteve dhe fshatrave të reja.

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
iPhone Screenshot 4
iPhone Screenshot 5
Komisariati Dixhital
View in iTunes
  • Free
  • Category: Social Networking
  • Updated:
  • Version: 2.0.0
  • Size: 5.3 MB
  • Language: Albanian
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.
All Versions: