Description

Lifestyle for pets TV is een uniek, interactief en wereldwijd TV kanaal volop dierennieuws, voedingsadvies, grappige dierenfilmpjes, de EduPet Academy, dierendeskundigen en nog veel meer.

Door middel van Lifestyle for pets TV blijf je altijd op de hoogte van het laatste dierennieuws en alles wat jij moet weten over je huisdier. Volg dagelijks nieuws over de meest uiteenlopende dieren of volg de EduPet Academy van onze dierendeskundigen. Naast de informatieve videoitems, kan je natuurlijk ook genieten van de leukste dierenfilmpjes en de meest ongelofelijke dierenverhalen.

Lifestyle for pets TV biedt een interactief en digitaal TV kanaal dat 24/7 beschikbaar is, zowel via de live programmering als via On Demand. Daarnaast is Lifestyle for pets TV volledig interactief. Druk simpelweg met je vinger op het scherm en interactieve functies als maps, shopping & meer info worden automatisch voor je beschikbaar. Het unieke is dat je als kijker ook zelf gemakkelijk content kan insturen. Stuur een eigen dierenvideo op of stel jouw vraag of opmerking aan de dierendeskundigen in videovorm via je smartphone of tablet, en jouw input wordt direct doorgezet naar de zender. Hiermee blijf je dus niet alleen een kijker, maar kan je ook echt een deelnemer worden van dit revolutionaire TV kanaal.

De techniek voor deze revolutionaire zender is ontwikkeld door TradeCast B.V., een Zwols bedrijf dat is opgericht in 2015 en op grote internationale schaal interactieve TV zenders uitbrengt.

What’s New

Version 3.7.1

We hebben support voor ondertiteling toegevoegd in de video player.
We hebben de ervaring in de pip player verbetert.
We hebben een probleem opgelost waar je geen media kon inzenden op iOS 11 en 12.

Information

Seller
Tradecast B.V.
Size
86.2 MB
Category
Photo & Video
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. Apple TV.

Languages

English, Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 TradeCast BV
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like