iPhone Screenshots

Description

Flexwerken, the gig economy, thema’s waar steeds meer over gesproken wordt. Over de voordelen en kansen ervan zijn we het dan ook allemaal eens: de vrijheid, diversiteit en flexibiliteit heeft ons allemaal veel te bieden, zowel aan werknemer- als aan werkgeverskant. We zijn eraan toe! Maar we lijken er nog lang niet klaar voor te zijn. Het is te veel gedoe, ook door alle wet- en regelgeving die eromheen hangt. Het brengt veel rompslomp en onzekerheid met zich mee, voor iedereen.
Tot nu toe.

Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een concreet antwoord op de belofte van de gig economy. Een platform waarop werkgevers en werknemers elkaar snel en makkelijk kunnen vinden, waarin bovendien alle juridische en fiscale afspraken en documentatie automatisch wordt geregeld voor alle betrokken partijen. Alle drempels om over te stappen op flexwerk in één keer weggenomen. MAQQIE

Het fundament ligt er: daarom lanceren we de beta-versie van MAQQIE. Op basis daarvan werken we – samen met werkgevers en werknemers – verder aan ons definitieve product. Na de zomer hopen we de volledige versie te lanceren.

En daar kunnen we alle hulp bij gebruiken, ook die van jou! Want hoe meer inzichten en ervaringen van gebruikers we hebben, des te beter we kunnen inspelen op alle wensen en vragen vanuit werkgevers en werknemers. Zo bouwen we samen aan de toekomst van flexibel werkend Nederland.

What’s New

Version 0.9.267

Improvement vacancy applications via chat

Information

Seller
MAQQIE Holding BV
Size
81 MB
Category
Productivity
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this app.
Unrestricted Web Access
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
© Copyright 2018 Maqqie Holding BV
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like