Screenshots

Description

Aplikacioni Shkabaj ju mundëson të:

• Dëgjoni top radiot shqiptare nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, dhe vende tjera
• Shikoni mijëra video on-demand
• Lexoni, dëgjoni, apo shikoni lajmet dhe ndani ato me miqtë tuaj
• Informohuni me motin nga të gjitha qytetet shqiptare
• Lexoni Horoskopin
• E shumë të tjera!!!!

Pëlqeni Shkabaj? Na vlersoni në App Store. Në qofte se keni ndonje pyetje apo sygjerim, ju lutem na shkruani në shkabaj@shkabaj.net!


Mos harroni të :

• Shpërdani këtë aplikacion me miqtë tuaj
• Na pelqeni në Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Na ndiqni në Twitter: www.twitter.com/shkabaj

------------------------------------------------------------

Shkabaj App lets you:

• Listen to top Albanian radios from Kosovo, Albania, Macedonia, and elsewhere
• Watch thousands of on-demand videos
• Read, listen or watch the news and share them with firends
• Get up to date weather information for all Albanian cities
• Read your horoscope
• And much more!!!

Love Shkabaj? Rate us on App Store. If you have questions or suggestions, please share them with us at shkabaj@shkabaj.net!!

Don't forget to :

• Share this app with your friends
• Like us on Facebook: www.facebook.com/shkabaj
• Follow us on Twitter: www.twitter.com/shkabaj

What's New

Version 4.6

• Përmirësime teknike
---------------------
• Bug fixes and performance improvements

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
17 Ratings
17 Ratings
Bek831

Great app, when it worked

I've always used this app to read the news. But lately its been crashing all the time. Probably because of the ads. And there are way too many ads. Can you please fix this app. Thanks

Vinchenzo Corleone

Reklama

Ma shume gjen reklama ne kete app se sa lajme!

Developer Response

Faleminderit per vleresimin tuaj. Numri i reklamave eshte ne minimum dhe te gjitha reklamat jane te kualitetit te larte. Shumica e aplikacioneve jane te mbeshtetura nga reklamat. Shkabaj.

Ski Peogram

Best app ever

Must have app if you live outside Albania/Kosova a great way to stay informed with all the news, music and culture.....

Information

Seller
Shkabaj Inc.
Size
43 MB
Category
News
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2018 Shkabaj Inc.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like