Description

Takvimi për Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe Mal të Zi (Ulqin)
- Kohët e namazit
- Shënime nga takvimi
- Lajmërimi për hyrjen e kohës së namazit
- Mundësi për lajmërim para kohës
- Tregimi për kohën e ardhshme
- Punon pa pasur nevojë për qasje në internet

What’s New

Version 2.7

Today Extension
Apple Watch support
New UI
Improved functionality
Added Switzerland cities

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
43 Ratings
43 Ratings
srckiči ,

Nuk punon

This app is amazing, but for two or three days it just doesn’t work.
Please make it work again

Besir Zejneli ,

Super

Tani ne Update’n e re funksionojn Notifications ju lumte 👌🏼

Emin Emini ,

Masha’Allah 👌🏼👌🏼

Applikacioni është 👌🏼👌🏼.
Feedback:
- Update për iPhone X.
- App për Apple Watch
- Widgets

Developer Response ,

Gjate fillimit Janarit do te kete update me dizajn te ri dhe perkrahje per Apple Watch dhe Widgets.

Information

Seller
Hasan Cana
Size
7.8 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© DawaTools
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like