iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn't open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download Viinisanakirja by Make Helsinki Oy, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Viinisanakirja

By Make Helsinki Oy

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Viinisanakirja on yli 1 400 hakusanan viinisanasto, jonka sisälllön on tuottanut viinikouluttaja ja –harrastaja Helena Rantasuo. Voit etsiä tiettyä sanaa nopeasti haulla, tai selata koko sanastoa akkosjärjestyksessä.

Sanaston termit koostuvat sekä suomenkielisistä että ranskan-, englannin-, saksan-, italian-, espanjan-, portugalin- ja unkarinkielisistä viiniin liittyvistä termeistä, joita saattaa tulla vastaan viiniharrastuksen parissa. Koska kaikkia viinialan termejä ei voi suoraan kääntää suomeksi, on osalle keksitty lähes uusi, asiaa kuvaava sana.

Sanasto ei ole suinkaan kaikenkattava, ja sitä täydennetään tarpeen mukaan. Myös itse Viinisanakirja-ohjelmaa on tarkoitus kehittää käyttäjien tarpeiden mukaan, joten laittakaa palautetta sekä ohjelmasta, että sanastosta osoitteeseen: info@monkeyexperience.fi.

Helena Rantasuo on toiminut yli 30 vuotta opettajana eri majoitus- ja ravitsemisalan oppilaitoksissa, joista viimeiset 10 vuotta Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoiminta ja palvelut –yksikön WSET –kurssien (Wine and Spirit Education Trust, Lontoo) auktorisoituna kouluttajana. Hän on suorittanut useita WSET:n eritasoisia viinikursseja Lontoossa sekä viinidiplomin Bordeaux’n Ecole du Vin’issä. Hän pitää viinikursseja Jyväskylän kansalaisopistossa ja on kysytty luennoitsija erilaisiin viiniaiheisiin tilaisuuksiin. Hän on jäsen v. 1998 perustamassaan Viiniseura Jyväskylän Munskänkarna ry:ssä ja toimii Paistinkääntäjien Jyväskylän voutikunnassa Ordre Mondial Des Gourmets Dégustateurs’n Vice-Echansonina. Helena on myös kääntänyt useita viini- ja ruoka-aiheisia kirjoja englannista suomeksi.

Sanaston tuottamista on tukenut Suomen Tietokirjailijat ry:n myöntämä apuraha, sekä useat muut ystävälliset tahot, jotka ovat oikolukeneet materiaalin.

Viinisanakirjan on tuottanut Monkey Experience Oy ja kustantanut Heinäpään Viestintä Oy.

--

Viinisanakirja, Wine Dictionary in english, is a dictionary with over 1400 wine related words, which you can search and browse. Currently only in Finnish.

What's New in Version 1.2

-Ulkoasu päivitetty
-Virhekorjauksia

iPhone Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPhone Screenshot 3
Viinisanakirja
View in iTunes
  • $0.99
  • Category: Entertainment
  • Updated:
  • Version: 1.2
  • Size: 2.0 MB
  • Languages: English, Finnish, Simplified Chinese
  • Seller:
Rated 12+ for the following:
  • Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.