iPhone Screenshots

Description

Wayke är Sveriges nya marknadsplats för bilar. Det finns idag över 40.000 schyssta kontrollerade bilar till salu från seriösa säljare på Wayke och många av dem hittar du bara här. Wayke är grundat av MRF och svensk bilhandel med avsikten att skapa en marknadsplats där köpare och säljare får de allra bästa förutsättningarna till säkra och bra bilaffärer. Vårt måtto är att det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om dem, det är därför vi finns.

Wayke är en marknadsplats för bilar, inget annat. All funktionalitet är fokuserad på att göra bilaffären så enkel, trygg och säker för dig som konsument. Vi har byggt en helt ny plattform med smarta taggbaserade sökfunktioner för att underlätta att hitta just den där rätta bilen för dig. Det finns tydlig information om alla fordon till salu, snygga presentationer, vi gör oberoende bakgrundscheckar på alla bilar med Carfax och har massor av information och guider. Det mesta är redan automatiserat för att underlätta användarupplevelsen.

Wayke är inte bara för köpare. Om du vill sälja din bil på Wayke, får du, förutom fri Carfax bakgrundskontroll, dessutom göra fria ändringar i din annons och kan publicera upp till 15 bilder på din bil utan extra kostnad.

What’s New

Version 1.2.3

En sprillans ny uppdatering av Wayke-appen är här!

I den här versionen har vi fixat en antal buggar som är relaterade till:
- Varningen som visas för användare utan fungerande nätverksuppkoppling
- Notifieringen för olästa meddelanden
- En krasch som kunde uppstå vid en sökning för användare utan fungerande nätverksuppkoppling

Information

Seller
Wayke AB
Size
22.2 MB
Category
Shopping
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Wayke AB
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like