iTunes

Iniciando iTunes Store.Si iTunes no se inicia, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Progress Indicator
Abriendo el iBooks Store.Si iBooks no se abre, haz clic en la app iBooks del Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para descargar gratis la App King of the Slope de Vattenfall AB, obtén iTunes ya.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Ya tengo iTunes, para que sea activado.

I Have iTunes Descarga gratis
iTunes para Mac y PC

King of the Slope

Por Vattenfall AB

Abre iTunes para comprar y descargar Apps.

Descripción

Tänk på din och andras säkerhet och åk försiktigt när du ger dig ut i backen.


Appen som är ett måste för den tävlingsinriktade utförsåkaren! Logga dina åk, utmana dina vänner och tävla om att bli King of the Slope!

Med King of the Slope har du ett mätverktyg som samlar in data från all din utförsåkning, var du än är. Appen loggar hur många fallhöjdsmeter du åkt, din medelhastighet, sträckan du avverkat och vilken höjd du befinner dig på. Använd den för att följa och utvärdera din egen åkning eller välj att utmana dina vänner eller andra åkare i skidorten du befinner dig i.

Med tusentals välkända skidorter i databasen och med möjligheten att föreslå och lägga till nya platser kan du använda appen världen över. Utförsåkning har aldrig varit socialare, roligare eller mer exakt!

- Logga och analysera dina åk med GPS-funktionalitet optimerad för utförsåkning.
- Utmana dina vänner och följ deras framfart direkt i appen.
- Alla dina åkdagar i en och samma app – fungerar i alla skidsystem.
- Fungerar utan mottagning i backen och kan köras i bakgrunden.

Med King of the Slope kan du skapa och tävla mot dina vänner i fördefinierade utmaningar: samla fallhöjdsmeter, längsta sträckan och högsta punkt. Utmaningarna kan vara privata eller publika. För att skapa en privat utmaning börjar du med att välja vilken typ av utmaning du vill tävla i och hur länge den ska pågå. Sen bjuder du in dina vänner. Så enkelt är det. Är du riktigt tävlingssugen kan du i förväg definiera vad som står på spel - vad vinnaren får och vad förloraren måste göra!

I den öppna utmaningen tävlar du mot andra King of the Slope-deltagare på din skidort. Gå med och tävla om att bli King of the Slope. Det här är din chans att äga berget! Är du redo att låta varje millimeter av din utförsåkning mätas, vägas och jämföras av dina vänner, din skidort eller av hela världen?

Vattenfall är officiell sponsor av Svensk skidsport. Vi producerar elektricitet som bidrar till att göra din skidupplevelse bättre på många sätt. Elen lyser upp backarna, får liftarna att gå, tidtagningsinstrument att fungera och snökanoner att fylla backarna med snö. Energi för vintersport helt enkelt.


OBS!
King of the Slope är optimerad för att fungera på en iPhone 4 under en hel dag förutsatt att batteriet är fulladdat(skillnader i batterikapacitet kan förekomma beroende på ålder och kvalitet på enheten). Observera att all GPS-användning drastiskt förkortar batteritiden jämfört med normal användning.

Appen fungerar utan mottagning i backen. Data från dina åk synkas automatiskt till servern så fort din mobil har mottagning.

Du kan använda och ha appen igång utan problem även när mobilen är låst, när du ringer eller använder andra funktioner. Observera att GPS:en är igång även när du kör appen i bakgrunden.

Datan som visas i appen är beroende av kvaliteten på GPS-signalen och GPS:ens hårdvara. Olika modeller har olika typer av hårdvara. Även om appen fungererar på alla iPhone-modeller med inbyggd GPS är den optimerad för – och fungerar bäst på – en iPhone 4.

Denna applikation är inte sponsrad eller administreras av Apple eller Facebook. Användare delar info och data med Vattenfall, inte med Apple eller Facebook.

Novedades de la versión 2.3

Mindre justeringar för iOS7 och iPhone 5.

Capturas de pantalla del iPhone

Captura de pantalla del iPhone 1
Captura de pantalla del iPhone 2
Captura de pantalla del iPhone 3
Captura de pantalla del iPhone 4
King of the Slope
Ver en iTunes
  • Gratis
  • Categoría: Deportes
  • Actualizado :
  • Versión: 2.3
  • Tamaño: 20.3 MB
  • Idiomas: Inglés, Sueco
  • Vendedor:

Compatibilidad: Requiere iOS 7.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Valoraciones de clientes

No hemos recibido suficientes valoraciones para poder mostrar un promedio de la versión actual de este artículo.