Iniciando iTunes Store.Si iTunes no se inicia, haz clic en el icono de la aplicación iTunes en el Dock de Mac o en el escritorio de Windows.Indicador de progreso
iTunes

iTunes es la manera más fácil del mundo de organizar y ampliar tu colección digital multimedia.

No encontramos iTunes en este ordenador. Para descargar y suscribirte a T'agrada el blues? de blues@icat.cat(Catalunya Ràdio), obtén iTunes ya.

¿Ya tienes iTunes? Haz clic en Ya tengo iTunes, para que sea activado.

Yo tengo iTunes Descarga gratis
iTunes para Mac y PC

T'agrada el blues?

De blues@icat.cat(Catalunya Ràdio)

Para escuchar un podcast de audio, pasa el ratón sobre el título y haz clic en Reproducir. Abre iTunes para descargar y suscribirte a podcasts.

Descripción

T'agrada el blues? Si no t'agrada, fes-t'ho mirar. Sóc Francesc Pi de la Serra, fill de Terrassa i Sabadell. De mala raça no en sóc gaire, però tinc força mala pell. Sóc cantautor, radiofonista / I altres coses que no dic / Em deixo seguir la pista / Però no tocar el melic. Fent-vos escoltar "blusos", pretenc que passeu una bona hora, i si els descobriu gràcies al programa, collonut! És una de les seves finalitats. Segons una enquesta feta fa poc de Catalindex, l'augment actual de natalitat a Barcelona es concentra als dijous a la 00.00 h, sobretot en els oients d'iCat. Ai!, el blues! Pi de la Serra realitza i presenta "T'agrada el blues?", des de fa més de 15 anys, unes 750 hores d'emissió, més de 9.000 blusos radiats, i els que queden. Observa bé aquesta foto, si veus alguna irregularitat en, per exemple, una mà meva, no ho és, és el blues! Si no en veus cap, has d'escoltar molt blues encara. Llavors arribarà un dia, germà, que et passarà com a mi, no t'espantis, és el blues.

Otros usuarios también se suscribieron a

PuroJazz
T'agrada el blues?
Ver en iTunes
  • Gratis
  • Categoría: Música
  • Idioma: Catalán

Valoraciones de clientes

No hemos recibido suficientes valoraciones para poder mostrar un promedio de este artículo.