Screenshots

Beschreibung

nTelefon.com, është web-site i cili përmban rreth 90% të bizneseve të regjistruara deri tani në Kosovë, të gjitha informacionet në nTelefon.com janë të marra drejëpërdrjtë nga stafi i nTelefon.com, nga secili biznes i cili është i regjistruar .
Qëllimi i nTelefon.com është që të ndihmoj që të kemi informacione sa më shpejta dhe të sakta tek bizneset cilat janë të regjistruara.

Neuheiten

Version 1.0.8

Tani në aplikacionin tonë është shtuar opsioni për leximin e lajmeve në Kosovë, Shqipëri, Mal të zi dhe Maqedoni në gjuhën shqipe.
Po ashtu është perfeksionuar edhe trafiku i autobusëve Urban,Lokal si dhe Internacional.
Nga informacionet e bizneseve që kemi pasur vetëm në Prishtinë kemi zgjeruar informacionet në tërë territorin e Kosovës me rreth 90% të bizneseve.

Informationen

Anbieter
Porosija Inc
Größe
17.1 MB
Kategorie
Produktivität
Kompatibilität
Erfordert iOS 10.3 oder neuer. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch.
Sprachen
Englisch
Alter
Kennzeichnung: 4+
Copyright
© Të gjitha të drejtat(informacionet në webfaqe) jan të reservuara nga stafi i ntelefon.com.
Preis
Gratis

Support

  • Familienfreigabe

    Wenn die Familienfreigabe aktiviert ist, können bis zu sechs Familienmitglieder diese App verwenden.

Das gefällt dir vielleicht auch