iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Aamuposti (Hyvinkää) by ePaper Finland Oy, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Aamuposti (Hyvinkää)

By ePaper Finland Oy

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Aamuposti on Hyvinkään, Riihimäen, Hausjärven ja Lopen alueen tilattu sanomalehti. Lehti on alueensa ylivoimaisesti tärkein tiedonvälittäjä, jonka päätehtävänä on olla läsnä paikallisten ihmisten arjessa: kertoa paikalliset uutiset ensimmäisenä sekä synnyttää keskustelua ja vuorovaikutusta ihmisten välillä. Aamuposti on Suomen Lehtiyhtymä Oy:n kustantama lehti.

Lataa Aamuposti-sovellus, jotta pääset lukemaan uusinta lehteä iPad- tai iPhone -laitteellasi. Mobiilisovelluksen avulla pääset parhaiten hyötymään paikallisten yritysten antamista eduista: Kun olet kaupassa, löydät kaupan tarjoukset nopeasti Aamupostista.

Aamupostin iPad-lehti ilmestyy mobiiliisi joka päivä - seitsemän kertaa viikossa.

Aamuposti-sovellus on sinulle ilmainen.

- Lue ilmaiseksi rajoitetun ajan: Kaikki Aamuposti-sovelluksen lataajat saavat lukea tätä 7 päivää viikossa ilmestyvää iPad-lehteä ilmaiseksi rajoitetun kampanja-ajan.
- Paikallisest uutiset sähköisenä kesämökille mukaan: Aamupostin iPad-versio on uutissisällöltään sama kuin paperinen Aamuposti. Nyt voit ottaa tutun lehden digitaalisena mukaan taskuusi.Voit valita haluatko 'Lukea' tai 'Ladata lehden': Jälkimmäinen lataa lehden kerralla muistiin, jolloin sen voi ottaa mukaan junaan, bussiin, lentokoneeseen, kesämökille tai vaikka eräretkelle: Paikkoihin, missä langaton verkko ei toimi.  Paikalliseksi ladatun lehden lukeminen on myös nopeaa.
- Hyödy mainoksista: Aamupostin näköislehtiversio sisältää samat mainokset kuin lehden printtiversio. Saat lisätietoa paikallisista yrityksistä ja yritysten tuotteista ostopäätöksesi tueksi. Voit painaa haku-painiketta ja syöttää yrityksen nimen tai tuotenimen - ja saada vastaavan Aamupostin sivun nopeasti esille. Selvää säästöä kassalla.
- Kaikki lehdet mukanasi: Voit lukea aikaisemmin ilmestyneitä lehtiä suoraan sovelluksesta.
- Tilaa Aamuposti: Aamupostin iPad-lehden voit tilata suoraan sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Voit ostaa yhden lehden tai tilausjakson. Lisätietoja tilaajapalvelustamme http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu


Tekniset vaatimukset ja asennusohjeet:
Varmista, että laitteeseesi on asennettu IOS 5.x -käyttöjärjestelmä. Ladattuasi sovelluksen App Storesta, se asentuu Lehtikioski-hakemistoon. Klikkaa sovelluskuvaketta ja pääset lukemaan paikallisia uutisia ja -tarjouksia.

Uusimmat uutiset, paikalliset keskustelut ja -tarjoukset:
http://www.aamuposti.fi

Ota meihin yhteyttä:
- Tilaajapalvelu
http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu
- Aamupostin klubi
http://www.aamuposti.fi/aamuposti/tilaajapalvelu/kestotilaajat
- Päätoimittaja ja toimitus:
 http://www.aamuposti.fi/aamuposti/yhteystiedot/toimitus
- Mediamyynti: http://www.aamuposti.fi/aamuposti/yhteystiedot/mediamyynti

Uusimman lehden voit ostaa suoraan sovelluksesta irtonumerohintaan 1,59 € tai 1 kuukauden kestotilauksen hintaan 12,99 €.

Kestotilaus uusiutuu automaattisesti, mikäli sitä ei peruta viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä. Näet voimassaolevat tilauksesi iTunes-tilisi asetuksista. Voit lopettaa tilauksen päättymään nykyisen tilausjakson loppuun iTunes-tilisi asetuksista viimeistään 24 tuntia ennen tilausjakson päättymistä.

What's New in Version 1.7.3

* Korjaa tilauksen palauttamisessa mahdollisesti esiintyneen ongelman

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPad Screenshot 1
Aamuposti (Hyvinkää)
View In iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 1.7.3
  • Size: 4.5 MB
  • Languages: English, Finnish, Swedish
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 5.1.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Customer Ratings

0 0 0 We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.