iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To buy and download Alle Motoren 2012 by Think Media NV, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Alle Motoren 2012

By Think Media NV

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Een instituut, zo mag je het maandblad Motoren & Toerisme gerust noemen. Sedert meer dan twintig jaar brengt een kernredactie van bevlogen motorrijders het allerlaatste motornieuws, doorspekt met human interest reportages, toer- en reisverhalen en kritische vergelijkingstests van motoren en aanverwante producten. De kers op de taart is elk jaar weer het Jaarboek Alle Motoren dat een overzicht brengt van ALLE motorfietsen en motorscooters – ook elektrische – die op de Belgische en Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Wie de gedrukte versie kent weet waar zich aan te verwachten: een glashelder overzicht van alle machines die de importeurs in huis hebben, met foto, technische specificaties en prijzen voor zover bekend.
De app ‘Alle Motoren 2012’ voegt aan dit jaarboek een compleet nieuwe dimensie toe: Van elk model wordt een paginagrote, haarscherpe foto getoond terwijl de nieuwkomers extra aandacht krijgen aan de hand van nog meer fotomateriaal met tekst en uitleg over de technische details. Van Adiva scooters tot Zero Electric Motorcyles, werkelijk alle twee- en driewielers die gehomologeerd zijn voor weggebruik – in 2012 meer dan 500 modellen! - komen aan bod. Motorliefhebbers halen met deze app uren kijk- en vergelijkplezier in huis, terwijl het een absolute must-have is voor iedereen die ook maar van ver of dichtbij te maken heeft met de motorbranche. Welke bandenmaat heeft een Harley-Davison Fat Boy vooraan? Hoeveel pk heeft de Ducati Panigale eigenlijk? Kost een Kawasaki Versys meer dan een Honda Transalp, of omgekeerd? De antwoorden op al die vragen – en nog veel meer – vind je met deze app letterlijk in een handomdraai. Net zoals je in het gedrukte jaarboek heen en weer kunt bladeren om snel een vergelijkbare machine te bekijken kan je immers ook in deze app heen en weer scrollen op verschillende manieren: per cluster, per merk en per model. Alle nodig tips & tricks worden met eenvoudige icoontjes aan de gebruiker uitgelegd.
De M&T app ‘Alle Motoren 2012’: de leukste manier om je als motorrijder te vergapen aan je hobby!

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
Alle Motoren 2012
View In iTunes
  • $12.99
  • Category: Lifestyle
  • Released:
  • Version: 1.0
  • Size: 437 MB
  • Language: Dutch
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 4.0 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.