iPhone Screenshots

Description

Allride ju mundëson transportim të shpejtë dhe të lehtë brenda minutave duke integruar në një vend Taxi, Vozitës Privat apo mjete të tjera të transportit.

Allride është shërbim i ri dhe i besueshëm që ju ofron qasje të shpejtë në transport, duke ju dërguar në destinacionin që kërkoni, me shpejtësi dhe çmim konkurrues në treg.

Përmes aplikacionit Allride, ju e dini saktësisht se cili vozitës vjen për t’ju vozitur dhe me çfarë veture është, si dhe ju mund ta dini edhe paraprakisht çmimin e transportit. Në mes tjerash ju mund të lini koment dhe feedback për vozitësin, duke fituar një metodë krejtësisht të re për shërbimin. Kjo nënkupton që ju si klientë do të përcaktoni edhe kualitetin e shërbimit.

Allride është i qasshëm në çdo kohë dhe ju vie në shërbim kurdo që keni nevojë, qoftë ditën apo natën, në shi, diell apo borë.

Si ta përdorni?

- Shkarkoni aplikacionin dhe regjistrohuni falas
- Filloni procesin e rezervimit të transportit menjëherë. Zgjidhni destinacionin.
- Konfirmoni ofertën dhe vozitësin, dhe filloni përdorimin e shërbimit.
- Sapo ta përfundoni udhëtimin, ju vlerësoni vozitjen dhe vozitësin.

Për më shumë mbi Allride: https://www.facebook.com/allrideonline
Twitter: https://twitter.com/allrideonline

Për pyetje na shkruani në info@allrideonline.com

What's New

Version 2.0

- Added City-to-City Feature
- General Performance Improvement and Bug Fixes

Information

Seller
Intelligent Solutions SH.P.K.
Size
33 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English, Albanian
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© AllRide
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like