iPhone Screenshots

Description

BusManresa és l’app del servei de transport urbà de la ciutat de Manresa. L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

- Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.

- Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.

- Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts de Manresa.

- Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.

- Punts de venda: Ofereix tant sobre plànol com en format llista, els punts de venda on es poden adquirir els diferents títols de transport.

- Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

What's New

Version 1.1

• Correcció d'errors.
• Millora de la informació.
• Termòmetres intel·ligent en funció dels calendaris.
• Millores resolució icones.
• Major compatibilitat

Information

Seller
EMPRESA SAGALES, SA
*WEA.AppPages.Size*
11 MB
Category
Travel
Compatibility
Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2016 SAGALÉS S.A.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like