Screenshots

Description

What is CREDINS online?
CREDINS online is one of the most innovative products in the field of electronic payments solutions offered by CREDINS bank (Albania). It enables you to perform a wide range of transactions from internet or your mobile phone.

What kind of transactions?
• Check the balance/detail/statement of your Account/Deposit/Loan/Card
• Internal/Domestic/International Transfer
• Standing Orders/Utility Payments/Bill Payments
• Currency Exchange

---------------------------------------------------------

Çfarë është CREDINS online?
CREDINS online është shërbimi nëpërmjet internetit për të gjithë ju që keni llogari pranë CREDINS Bank (Albania). CREDINS online ju mundëson kryerjen e shërbimeve bankare pa qenë nevoja të jeni prezent në bankë, mjafton të keni një kompjuter, celular, smartphone apo tablet.

Çfarë mund të bëj me CREDINS online?
• Kontrolloni gjendjen e llogarive, kredive, depozitave apo kartave tuaja.
• Paguani fatura si energji elektrike, ujësjellës, telefon etj..
• Kryeni transferta brenda dhe jashtë Shqipërisë.
• Kryeni këmbime valutore shitje/blerje në monedha të ndryshme.

Çfarë sigurie ka CREDINS online?
Siguria e transaksioneve është maksimale, ndaj dhe credins online përdor teknologji sigurie shumë të avancuara. Krahas elementëve të sigurisë aplikohet edhe teknologjia me SMS informues. Ju do të merrni me anë të një SMS-je në celularin tuaj, një kod autorizimi të transaksionit që doni të kryeni. Ky kod vjen i personalizuar dhe e gjithë kjo për të konfirmuar se jeni Ju që po e kryeni veprimin në CREDINS online.

Si e përfitoj CREDINS online?
Shumë thjesht dhe pa asnjë kosto regjistrimi. Mjafton të keni ose të hapni llogari në CREDINS Bank. Ejani në një nga degët tona dhe aplikoni për shërbimin Credins online dhe ju do të pajiseni me një Kod Përdorimi dhe Fjalëkalim. Për të aplikuar për CREDINS online mjafton të keni me vete një dokument identifikimi.

What’s New

Version 2.4

Minor improvements.

Përmirësime të lehta.

Information

Seller
Banka CREDINS sh.a.
Size
28.1 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Albanian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Banka Credins sh.a.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like