iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Jaktjournalen by Svenska Media Docu AB, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

Jaktjournalen

By Svenska Media Docu AB

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Jaktjournalen kommer nu även till din mobiltelefon! Som första jakttidning erbjuder nu Jakjtournalen sina läsare nyheter från hemsidan direkt till din telefon. Överallt där din mobiltelefon har täckning kan du med enkelhet komma åt allt det senaste som händer i jaktsverige. Ovärderligt om du inte har tillgång till en dator på vardagarna men ändå vill hålla dig uppdaterad!

I dagens snabba medievärld gäller det att hålla sig uppdaterad på vad som händer. Jaktjournalen har alltid legat i täten med att serva sina läsare med de senaste nyheterna och nu finns vi ännu närmare till hands. Eftersom det kan vara svårt att ha tillgång till en dator under vardagarna så har vi nu satsat på att göra en app som gör det möjligt för dig att komma åt nyheterna direkt via telefonen.

Vår app är väldigt enkel att navigera och utformad så att nyhetsinnehållet ska vara så få klick bort som möjligt. Direkt du startar möts du av en lista med de senaste nyheternas rubriker och antal kommentarer. Sedan klickar du helt enkelt på vad du vill läsa och direkt får du hela nyheten som du enkelt kan scrolla igenom. När du har läst hela nyheten så kommer det att finnas möjlighet att läsa och skriva kommentarer. Väljer du att kommentera från vår app så kommer din kommentar också att dyka upp under samma nyhet på vår hemsida.

Vi laddar automatiskt in de senaste 20 nyheterna direkt du startar appen. Vill du läsa fler är det bara att scrolla ner till slutet av listan så kommer appen automatiskt att ladda in fler nyheter. Det gör det möjligt för dig att läsa nyheter så långt bak i tiden som vi skrivit dem.

Tycker du att den nyhet som du just läst är av högt intresse hos dina vänner och bekanta så kan du enkelt dela den till ditt facebook-konto. Detta gör det möjligt att involvera fler av dina vänner i nyheter som du finner intressanta.

Denna app hoppas vi blir ovärderlig för dig som sitter på pass, är på resande fot eller helt enkelt får ett par minuter över på jobbet. Den senaste jaktnyheten är inte längre bort än en ett pekfingerklick!

What's New in Version 1.2

- Förbättrat stöd för bilder i artiklar
- Stöd för iPhone 6 och iPhone 6+
- Buggfixar

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPhone Screenshot 2
iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
Jaktjournalen
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: News
  • Updated:
  • Version: 1.2
  • Size: 9.8 MB
  • Language: Swedish
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.