iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app JouwAanbieding.nl – Dagaanbiedingen, kortingen,... by Promodeals, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download
iTunes for Mac + PC

JouwAanbieding.nl – Dagaanbiedingen, kortingen,...

By Promodeals

Open iTunes to buy and download apps.

Description

Via de iPad applicatie van JouwAanbieding.nl blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen en kortingsacties uit Nederland en België. Momenteel is JouwAanbieding.nl één van de meest bezochte online platformen in de Benelux op het gebied van aanbiedingen, voordeel en kortingen. Dagelijks brengen duizenden koopjesjagers een bezoek aan JouwAanbieding.nl om de nieuwste dag- en weekaanbiedingen te bekijken. Met deze iPad applicatie loop je geen enkele aanbieding of korting meer mis!

Aanbiedingen:
De belangrijkste sectie in de applicatie is natuurlijk het overzicht met dagelijkse aanbiedin- gen. Hier vind je een up-to-date overzicht van alle beschikbare online aanbiedingen voor Nederland en België. In dit overzicht vind je dag- en weekaanbiedingen van partijen als: iBood, 1DayFly, OneDayOnly, Bol.com, Goeiemode, Groupon en vergelijkbare aanbieders. Dit overzicht wordt gegarandeerd iedere 12 uur aangevuld met de nieuwste aanbiedingen.

Kortingen:
Via dit gedeelte blijf je op de hoogte van alle kortingsacties van alle bekende webwinkels uit Nederland en België. Naast kortingsacties vind je ook kortingscodes, gratis weg-geef- acties en zelfs ouderwetse printcoupons in dit overzicht. Net zoals de aanbiedingen volgt JouwAanbieding.nl alle online acties op de voet en verzamelt voor jou alles in een handig overzicht.

Shoppingclubs:
Als eerste in de Benelux brengt JouwAanbieding.nl een uniek overzicht van alle shop- pingclubs en de actuele verkopen. Een shoppingclub is een afgesloten community die ex- clusief voor haar leden aantrekkelijke verkopen organiseert. JouwAanbieding.nl opent de gesloten deuren van deze communities en geeft je een handig overzicht van alle huidige en toekomstige verkopen.

Webwinkels:
De sectie ́Webwinkels ́ biedt een handig overzicht van alle bekende webwinkels uit Nederland en België. Via dit webwinkel-overzicht navigeer je zeer eenvoudig tussen de honderden beschikbare webwinkels. Per webwinkel kun je alle beschikbare kortingsacties bekijken en tevens zien welke merken per webwinkel worden aangeboden.

Merken:
De sectie ́Merken ́ brengt je een overzicht van alle bekende merken ter wereld. Zo kun je meer te weten komen over de historie van een merk, maar ook zien bij welke webwinkels het merk verkrijgbaar is. Momenteel omvat de database meer dan 1.000 merknamen en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe merken.

What's New in Version 1.1

iOS 7 compatibel

iPad Screenshots

iPad Screenshot 1
iPad Screenshot 2
iPad Screenshot 3
iPad Screenshot 4
iPad Screenshot 5
JouwAanbieding.nl – Dagaanbiedingen, kortingen,...
View in iTunes
  • Free
  • Category: Lifestyle
  • Updated:
  • Version: 1.1
  • Size: 7.2 MB
  • Language: English
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPad.

Customer Ratings

We have not received enough ratings to display an average for the current version of this application.