Screenshots

Description

Actueel inzicht in uw administratie, bonnetjes uploaden en online factureren met SnelStart.

Heeft u als ondernemer behoefte aan meer flexibiliteit en inzicht? De SnelStart App biedt u handige opties om uw online administratie te stroomlijnen en is een ideale aanvulling als u werkt met SnelStart.

DASHBOARD: Controleer 24/7 hoe uw bedrijf presteert. Zijn er veel openstaande verkoopfacturen? Wie zijn uw beste klanten en hoe staat het met de omzet? In overzichtelijke diagrammen geeft het online dashboard u een antwoord op deze vragen.

FACTUREREN: Veel onderweg? Maak van uw tablet of smartphone een flexibele werkplek met de SnelStart App. In vier makkelijke stappen maakt u een factuur en verstuurt deze, voorzien van uw eigen logo, naar uw klant. En nieuwe klanten of artikelen? Voeg ze eenvoudig toe tijdens het maken van de factuur.

INKOPEN: Raak nooit meer bonnetjes of inkoopfacturen kwijt. Fotografeer direct of scan ze en upload ze direct in uw administratie. Zo werkt u makkelijk en heel effectief.

FEEDBACK: Uw mening vinden wij belangrijk. Heeft u feedback op specifieke onderdelen in de app? Meld deze eenvoudig via de feedbackknop.

What’s New

Version 1.30.0

De problemen omtrent het inloggen met een vingerafdruk zijn opgelost.

Information

Seller
SnelStart Software B.V.
Size
66.3 MB
Category
Business
Compatibility
Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.
Languages
English, Dutch
Age Rating
Rated 4+
Copyright
© SnelStart Software B.V.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.