iTunes

Opening the iTunes Store.If iTunes doesn’t open, click the iTunes application icon in your Dock or on your Windows desktop.Progress Indicator
Opening the iBooks Store.If iBooks doesn't open, click the iBooks app in your Dock.Progress Indicator
iTunes

iTunes is the world's easiest way to organize and add to your digital media collection.

We are unable to find iTunes on your computer. To download the free app Teknologiakiinteistöt by Premode, get iTunes now.

Already have iTunes? Click I Have iTunes to open it now.

I Have iTunes Free Download

Teknologiakiinteistöt

By Premode

This app is only available on the App Store for iOS devices.

Description

Turun Teknologiakiinteistöt Oy:n uudisrakennushankkeet Turku Science Parkissa.

Vierailu- ja innovaatiokeskus
Turun Teknologiakiinteistöt Oy on Turku Science Parkissa ja Turun ydinkeskustan alueella toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, joka kehittää alueiden kiinteistöjä ja palveluita sekä vuokraa toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Yhtiön tavoitteena on olla kannattava ja kasvollinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen Suomen parhaan ympäristön toimia ja kehittyä. Turun Teknologiakiinteistöt Oy:llä on noin 132 000 neliömetriä vuokrattavaa pinta-alaa, ja tilojen keskimääräinen käyttöaste on 94,8 prosenttia.
Turun Teknologiakiinteistöjen Oy:n uudisrakennushankkeet Turku Science Parkissa ovat vierailu- ja innovaatiokeskus, kampusrakennukset ja palloiluhalli.

Turku Science Parkiin suunnitellaan avautuvaksi vuonna 2017 vierailukeskus, joka tarjoaa yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden tuotteidensa ja innovaatioidensa esittelyyn. Uuden vierailukeskuksen myötä kaikenkokoisilla yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää aikaisemmin vain suurten yritysten, yliopistojen tai kaupunkien yksinoikeudeksi miellettyä konseptia toimintansa tai tuotteidensa esittelyyn. Uusi vierailu- ja innovaatiokeskus aukeaa Turun elinkeinoelämän ja tutkimuksen ytimeen Turku Science Parkiin, tarjoten yrityksille oman vierailukeskuksen hyödyt ja puitteet ilman oman tilan kustannuksia.
Vierailu- ja innovaatiokeskukseen tulee showroom, jonne yritykset voivat rakentaa oman elämyksellisen maailmansa, johdattaa vierailijan tuotantoprosessiinsa tai lanseerata näyttävästi tuotteitaan. Showroomin lisäksi vierailukeskukseen tulee kaupunkisuunnittelutila, jossa esitellään erilaisia kaupungissa toteutettavia hankkeita. Esillä ovat myös turkulaiset korkeakoulut ja niiden huippututkimus.

Palloiluhalli
Turun Teknologiakiinteistöt toteuttaa Turun uuden palloiluhallin. Halli tulee Triviumin tontille osoitteeseen Lemminkäisenkatu 32a. Palloiluhallin katsomokapasiteetti tulee olemaan 2500 henkeä, ja kansainväliset lentopallopelit vaativat halliin 12,5 metrin korkeuden. Halli tarjoaa erinomaiset olosuhteet sisäpalloilulle: salibandylle, koripallolle ja jalkapallolle sekä voimisteluun. Palloiluhalliin tulee myös M&M Kuntokeskuksen toimipiste.

Kampus:
Turku Science Parkiin suunnitellaan toteutettavaksi kampusta, joka yhdistää Turun ammattikorkeakoulun yksiköt samaan paikkaan. Turun Teknologiakiinteistöt toimisi kampuskiinteistön omistajana ja vuokranantajana, jolloin ammattikorkeakoulu tulisi kampuksen vuokralaiseksi.
Toteutuessaan kampus lisää alueen vetovoimaa ja kasvattaa alueelta jo löytyvää osaamista. Kampus lisää mahdollisuuksia yritysten ja opiskelijoiden yhteistyöhön ja hyödyntää siten myös alueella toimivia yrityksiä.

What's New in Version 1.2

Lisätty ympäristöä.

Screenshots

iPhone Screenshot 1
iPad Screenshot 1
Teknologiakiinteistöt
View in iTunes
This app is designed for both iPhone and iPad
  • Free
  • Category: Business
  • Updated:
  • Version: 1.2
  • Size: 609 MB
  • Language: English
  • Seller:

Compatibility: Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Customer Ratings

This application hasn’t received enough ratings to display a summary.